Hatice'nin canlı yayında göğüs açıldı herkes gülme krizine girdi!

Hatice 'nin canlı yayında göğüs açıldı! Canlı yayında gülme krizine giren Hatice canlı yayına öyle bir frikik verdiki kimse ne olduğunu anlamadı!

Hatice'nin canlı yayında göğüs açıldı herkes gülme krizine girdi!

Hatice canlı yayında frikik verdi! Canlı yayın programına konuk olan şarkıcı Hatice programda göğüs açılınca herkes gülme krizine girdi. Canlı yayında gülme krizine giren şarkıcı Hatice, bir anda göğüsü açılınca katıldığı programı terk etmek zorunda kaldı! Bugün 2. Sayfa programına konuk olan şarkıcı Hatice, programda gülme krizine girince bir anda göğsü açıldı. Program esnasında bir anda arkasını dönüp uzun bir süre dönük oturdu. Sunucular Hatice'nin gülme krizine girmesinin ardından ne yapacaklarını bilemedi. İşte şarkıcı Hatice'nin elbisesinin azizliğine uğradığı o anlar...

GÖĞÜS FRİKİĞİ VERİNCE STÜDYOYU TERK ETTİ

"En son ne zaman gülme krizine girdin" sorusu üzerine Gönül Yazar'ın canlı yayında yere kapaklandığı anlar aklına gelen Hatice, canlı yayında adeta krize girdi. Gülerken kendine hakim olamayan ve bacaklarına vurmaya başlayan Hatice, dekolteli elbisesinin azizliğine uğradı. Göğüs frikiği veren şarkıcı, elleriyle elbisesinin önünü kapatarak kendine gelmek için stüdyoyu terk etti.

PROGRAMA ARA VERİLDİ

Hatice'nin kriz anını büyük bir şaşkınlıkla izleyen sunucular ise ne yapacağını bilemeyince farklı bir haberin videosunu yayınladı. Ancak bu da yeterli olmayınca programa reklam arası verildi.

Yorumlar