Hayatınızın aşkı şu anda nerede?

.

Parklar


Havalar ısındıkça dışarıya çıkanların sayısı da artıyor. Arkadaşlarınızı yanınıza alıp açık alanlarda zaman geçirmeyi deneyin. Gözleriniz aman açık olsun!
9 1

Spor salonları


Spor salonlarında mutlaka en az bir yakışıklı vardır. Hatta fitness eğitmenleri bile kapsama alanınıza girebilir! Üstelik konuşabileceğiniz ortak bir konunuz bile var: "Merhaba, iş çıkışı spor yapmak da zor değil mi?"
9 2

Kitapçılar


Yeni çıkan kitaplar hayatınızın erkeğiyle tanışmak için en önemli yardımcınız olabilir. Nasıl mı? Tek yapmanız gereken erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği kitapların yazarlarının imza günlerini yakından takip etmeniz. İmza gününe gittiğinizde eğer oturma şansınız varsa zaman kaybetmeden gözünüze kestirdiğiniz yakışıklının yanına oturun.
9 3

Hastane


Yakışıklı doktorlarla tanışmak istiyorsanız hastane kafeleri ne güne duruyor! Yoğun bir programa sahip olan doktorlar boş zamanlarının çoğunu burada geçirmek zorunda kalıyorlar. Hiçbir nedeniniz yokken hastaneye gitmek kendinizi kötü hissetmenize sebep olduysa hastanede gönüllü olarak çalışmaya ne dersiniz?
9 4