Hızlı kilo vermek için nasıl beslenmeli kinoa ve karabuğdaya yer açın!

Hızlı kilo vermek için beslenme nasıl olmalı? Çoğumuz veremediğimiz kilolarımızdan şikayetçiyiz ancak kısa sürede kilo vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Hızlı kilo vermek için ne yemeli? Hızlı kilo vermek için beslenme nasıl olmalı? Hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler nelerdir? Kısa sürede kilolardan kurtulmak için ne yapmalı? Çoğumuz fazlalıklarımız yüzünden gerek kıyafet alışverişlerinde gerek arkadaşlarımızla olan fotoğraf çekimlerinde anı zehir ediyoruz. Ancak üzülmeyin kısa sürede sizi bu dertten kurtaracak bir önerimiz var! Diyetisyenimiz Neslihan Aktepe, kısa zamanda kilo vermek için bakın ne anlattı!

''Tam yağlı ürünler yerine light veya az yağlı ürünler, pirinç yerine bulgur, kinoa, kara buğday. Beyaz ekmek yerine tam taneli ekmek. Şeker yerine zerdeçal, kakule, toz tarçın, toz karanfil karışımı.

Tuz yerine zerdeçal, kimyon, kişkiş karışımı kullanmak. Kızartma yerine haşlama veya ızgara yapmak. Son olarak salatanıza en fazla bir tatlı kaşığı zeytinyağı eklemek hızlı kilo vermenizi sağlayacaktır.''

Yorumlar