İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir cesur poz İdo'yu çileden çıkardı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin cesur pozunu görünce çıldırdı. Yasemin Şefkatli kimdir, nerelidir?

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir cesur poz İdo'yu çileden çıkardı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından dekolteli bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Yasemin Şefkatli'nin bu paylaşımını gören İdo Tatlıses, sevgilisine sinirlenerek fotoğrafı kaldırmasını istedi. Herkes Yasemin Şefkatli'nin kim olduğunu merak etti. İşte merak edilenler....

İDO KIZDI YASEMİN FOTOĞRAFI KALDIRDI

Sözcü'nün haberine göre, yedi aydır İdo Tatlıses ile birliktelik yaşayan Yasemin Şefkatli sosyal medya hesabından kendisine ait bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
Sevgilisi Yasemin Şefkatli’nin cesur dekolteli paylaşımını gören İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli’den fotoğrafı silmesini istedi. İdo’nun bu isteğini kırmayan Yasemin Şefkatli, kısa bir süre sonra fotoğrafını Instagram hesabından kaldırdı.

İŞTE O POZ:

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

Manken Yasemin Şefkatli'nin ismi en son magazin dünyasında İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile anıldı. 1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumlu. Yaşantısını İstanbul Beşiktaş’ta sürdürüyor. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürmektedir. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunu.

Yorumlar