İdeal elbise dolabı nasıl olmalıdır? Gardropta olması gerekenler...

Her ne kadar birçoğumuzun tarzı ve zevki farklı olsa da her kadının gardırobundan beklentileri aynıdır. İşte ideal bir gardıropta olması gerekenler.

İdeal elbise dolabı nasıl olmalıdır? Gardropta olması gerekenler...

Her kadının giyim konusunda tarzı ve zevki farklı olsa da tüm kadınları aynı noktada buluşturan bir şey var o da gardırop! Her ne kadar kadınların zevkleri farklı olsa dahi her kadının gardırobundaki beklentisi aynıdır. Gardırobunuzun kapağını açtığınız zaman eliniz ya anı kurtarabilecek parçalara gider ya da tarzınıza göre şık özel bir geceye veya güne hazırlanmak için parçalara gider. Bu noktadabugün sizler için ideal bir gardırop nasıl olmalıdır bunun ipuçlarını elmaelma.com okurları için derledik...

RENKLERİN GÜCÜ ADINA!

Her ne kadar siyah ve sadece koyu tonlu renklerin tamamlayıcı ve şık durduğunu bilsek de bazen risk alıp dönemin modasına göre nötr renklerde parçalara da gardırobunuzda ye vermelisiniz. Kormayın şık olamak için veya sadec spor olmak sadece koyu renklerle değil bu renklerle de tarzınızı ifade edebilirsiniz. Bu renklerle stilinize farklılık katabilirsiniz.

BEDEN ÖLÇÜNÜZÜ UNUTMAYIN!

Kadınların sıklıkla düştüğü hatalardan bir taneside ''Aman canı kilo verince veya kilo alınca da giyerim'' düşüncesi. Bu sizi satın aldığınız parçayı hem üzerinizde gösterememenize hem de modasını kaçırmanıza neden olur. Ne olursa olsun beden ölçülerinizde şaşmayın! Satın aldığını ürünü beden ölçülerinize uygun olarak tercih etmelisiniz. 

KLASİK KIYAFETLER HAYAT KURTARIR!

Size verebileceğimiz en önemli tavsiyelerden biride günlük tercih ettiğiniz kıyafetlerinizi daima klasik parçalar doğrultusunda tercih etmeniz. Günlük giydiğiniz trençkot, deri ceket veya  gömleklerinizi klasik kıyafetlerden seçmeniz. Bunun nedeni ise klasik kıyafetlerin modası kolay kolay geçmemektedir. Aynı zamanda her dönem modanın değişmesiyle kıyafetleriniz böylelikle değer kazanırken tarzınızı ön plana istediğiniz şekilde ortaya çıkarabilirsiniz.

TARZINIZI VE HAYAL GÜCÜNÜZÜ BİRLEŞTİRİN!

Çok sevdiğiniz ancak vücudunuzda kusur bulduğunuz için kullanamadığınız paçaları hayal gücünüz ve tarzınızla birleştirip kıyafetinizde yeniden düzenlemeler yapabilirsiniz. Aynı şekilde kumaşını ve rengini çok beğendiğiniz kıyafetlere farkı boyutlarda yamalar veya aksesuarlar ekleyerek ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

BASİT PARÇALARA YATIRIM YAPIN!

Günü kurtaran veya beklenmeyen partilerde gardırobunuzda kombinleyebileceğiniz 'basic' kıyafetlere yer verin beyaz bir tişört ve kumaş pantolonla veya basic bir pantolanla şık bir gömleği birleştirebilrisiniz. Pantolon, düz bir tişört, gömlek ve renkli stilettolar gardırobunuzun temel parçalarını oluşturmaktadır.

GARDIROBUN OLMAZSA OLMAZI JEAN PANTOLON 

Özellikle son dönemin yırtık pantolonlar hem şık hemde eski pantolonlarınızdan yeni bir pantolon yaratmak için oldukça elverişli bir moda akımı! Gardırobunuzda bu pantolonlara yer verebilir aynı zamanda modelini değiştirmek istediğiniz jeanlerinizi yırtık modellere dönüştürebilirsiniz.  

 

 

Yorumlar