İdo Tatlıses askerlik yaptı mı bedelli askerlik açıklaması şaşırttı!

İdo Tatlıses bedelli askerlik yapacak mı? İdo Tatlıses bedelli askerlik hakkında açıklama yaptı, ''Askerliğimi bedelli yapmayacağım''

İdo Tatlıses askerlik yaptı mı bedelli askerlik açıklaması şaşırttı!

İdo Tatlıses askerlik yaptı mı? İdo Tatlıses bedelli askerlik hakkında ne dedi? İdo Tatlıses askerlik yapacak mı? Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in 26 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses bedelli askerlik yapmayacağını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda askerlik hakkında Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında gerginliğe neden olan konu sonunda geldi çattı! Son bedelli askerliğin çıkarılmasının ardından ünlü şarkıcının oğluna da çıkmasıyla merak edilen sorulara İdo Tatlıses açıklık getirdi.  

Genç şarkıcı İdo Tatlıses geçtiğimiz gün 'Mertçe Sohbetler' adlı programa konuk oldu. Programda son zamanlarda gündemde olan bedelli askerlik hakkında merak edilenleri yanıtlayan İdo Tatlıses, ''Etrafımda bir çok arkadaşım bu haktan yararlanacak ama ben düşünmüyorum, gitmeyeceğim" dedi. Uzun bir süre aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile olan ilişkisinin bitmesinin ardından "Ne ihanet,ne kıskançlık, ne de annem Derya Tuna... Kısmet değilmiş konuşarak ayrılmaya karar verdik. Ayrıldığım sevgilimi de sosyal medyadan takip etmem" dedi.

ido tatlıses yasemin şefkatli

Yorumlar