İki insan arasındaki çekim nasıl olur yatakta uyumlu olmak için yapılması gerekenler nelerdir?

İlişkilerin temeli yatak odasına dayanır. Mutlu bir ilişki için çift yatak odasında mutlu olmak zorundadır. İşte yatakta uyumlu olmak için ne yapılmalı...

İki insan arasındaki çekim nasıl olur yatakta uyumlu olmak için yapılması gerekenler nelerdir?

Çiftler arasındaki uyum; birçok faktörün bir araya gelmesi ile oluşur. Ruhsal uyum kadar fiziksel ve cinsel uyum da eşler arasındaki bağı artırır. Bunlardan bir tanesi dahi eksik olduğunda tam bir uyum yaşanmayacağı için ilişki zamanla yıpranabilir. Yaygın inanışa göre ten uyumu olan çiftler daha ilk beraberlikten itibaren karşı konulmaz bir çekim hissediyor, harika bir cinsel yaşama sahip oluyor ve bir daha hiç cinsel sorun yaşamıyor. Tam tersine tenleri uymayan çiftler ne yaparlarsa yapsınlar tatminkar bir seks hayatına sahip olamıyor. Yani ten uyumu içgüdüsel ve tamamen bizim kontrolümüz dışında gerçekleşen bir çekim! 

EŞİNİZİ TANIYIN

Kadın ve erkek arasında istek ve uyarılmalar konusunda doğal farklılıklar vardır. Kaldıki her erkek ve her kadın farklı şeylerden hoşlanabilir. Bunun için partnerinizin sizinle aynı şeyleri sevdiği sonucuna varmayın. Onun nelerden hoşlandığını ancak ona sorarak ve konuşarak anlayabilirsiniz.

YATAKTA UYUM ZAMAN İÇERİSİNDE DAHA İYİLEŞEBİLİR

Dönemsel olarak 20-40 yaşları arasında seksin en yoğun yaşandığı, kadın ve erkeğin en yoğun olduğu yaşlar. Ancak pek çok çift zaman içinde karşılıklı güven geliştikçe iyileşiyor. Cinsel hayatın ilk başındaki kaygılar, endişeler zaman içinde aşıldığında ilerleyen dönemde daha iyi bir uyum sağlanabiliyor.
 
BASKICI OLMAK

Partneriniz siz istemediğiniz zamanlarda sürekli seks yapma konusunda size baskı yapıyorsa ve rahatsız olduğunuz bişeyi yapmaya zorluyorsa aranızda cinsel bir uyumdan bahsetmek mümkün değil.

ONUNLA KONUŞUN 

Cinsel problem yaşıyan çoğu erkek ve kadınların büyük bir bölümü eşleriyle konuşmuyor. Cinsel sorunlarınızı kabul ederek işe başlayın. Daha sonra eleştirmeden açıklıkla eşinizle konuşun. Unutmayın onunla birlikte tedaviye başlarsanız başarılı olmanız daha yüksek.

 



Yorumlar