İkizler burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşkı isteyeceksiniz!

İkizler burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 İkizler burcu yorumlarına göre aşk bu ay İkizleri bulacak.

Ağustos 2018 İkizler burcu yorumları ile Ağustos 2018 İkizler aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay İkizler burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. İkizler burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında İkizler aşk isteyecek ve bekledikleri aşk onları bulabilir. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması İkizler burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da İkizler burcunu parasal alanda etkileyecek. İşte Hande Kazanova'nın İkizler burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirecek, iletişime dayalı işlerinizde hızlı birtakım konu ve olayların karşınıza geldiğini göreceksiniz sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. 

Ayrıca diğer taraftan da aksilik ve sorunlar en fazla yakın çevrenizdeki insanlardan ve iletişimsel konulardan da gelecek. Merkür geri giderken önemli bir teknolojik alet almayın ya da bilgisayarınızı yedekleyin, cep telefonunuza her zamankinden daha fazla önem gösterin. Bu gibi sorunlara açık olabilirsiniz. Ağustos başında gergin enerjiler devrede olacak özellikle seyahat halindeyseniz daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda beklenmedik durumlar sizi agresif ve sinirli kılabilir çok çabuk tepki verebilir ve bu tepkiler sizde sakarlıklara, kazalara, beklenmedik durum ve olaylara neden olabilir.

7 Ağustos itibariyle daha fazla aşk hayatınızı önemseyeceğiniz bir döngü başlıyor. Aşkı isteyeceksiniz, yeni insanlarla tanışmak, flörtleşmek veya hayatınızda biri varsa o insana göre hayatınızı şekillendirmek önemli olacaktır. Riskli işlerinizde aslında desteklendiğiniz bir döngü olacak.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta parçalı güneş tutulması var ve bu tutulma sizin iletişimsel konularınızı, yakın çevreyle olan bağlantılarınızı hızlandıracak ve hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, sosyal medya, ulaşım, yayıncılık, radyo televizyon gibi alanlarda bir işiniz varsa hızlı ve beklenmedik konu ve olayların hayatınızda şekillendiğini görebilirsiniz. Merkür’de bu anlamda gerilediği için daha önce konuşulmuş ama yapılmamış ya da tamamlanmamış işlerinizin üzerine düşmek ve bu alanda başlangıçlar yapmak için uygun bir süreç altında olacaksınız.

MARS GERİLEMESİ

13 Ağustos’ta Mars geriliyor ve ortak parasal durumlarda gerileyeceksiniz, ay sonuna kadar bankadan kredi çekmek, borcun altına girmek, başkalarına kefil olmak gibi durumları yapmamaya çalışın. Çünkü bu alanda sıkıntı ve sorunlar enerjinizi istediğiniz gibi kullanamama gibi etkileriniz devrede olduğundan tehlikeli alanlardan kaçınmakta özen gösterin.

MERKÜR RETROSU BİTİYOR

19 Ağustos’ta Merkür düzeliyor ve iletişimsel konularda hızlı gelişmeleri hayatınıza geçirebilirsiniz. Kafanızdaki plan ve projeleri aktif hale getirmek için uygun bir süreç sizi bekliyor sevgili İkizler.

26 Ağustos’ta oluşacak Dolunay kariyerinizde önemli duygusal konuları karşınıza getirebilir.27 Ağustos’ta ise Mars’ın düzelmesiyle beraber yaklaşık 2 buçuk aydan beri enerji alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları da geride bırakacaksınız.

Yorumlar