İkizler burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Şans sizden yana olabilir!

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre İkizler burcunu, Farklı bir hafta sizi bekliyor değişik ortamlar veya davetlerde bulunabilirisiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir konu ayağınıza gelebilir. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Sosyal ortamlarda, arkadaş meclislerinizde duygusal olarak farklı bir haftabaşı sizleri bekliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Değişik davet veya organizasyonlar devreye girebilir. Geleceğiniz adına şanslı bir dönemdesiniz ve çevrenizden alacağınız destekler çoğalmaya başlayacak.

Salı gününden sonra arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artmaya başlayacak. İstediğiniz destek ve yardımı onlardan alabilirsiniz. Yine beraber işlere soyunabilir ve değişik projelere adımlar atabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar, yeni gireceğiniz çevreler size fırsat getirebilir.

Cuma günü Merkür geriliyor. Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaş evinizde gerileyecek. Bu alanlarda bir takım iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Bu dönemde arkadaşlarınızla olan konuşmalarınıza, toplum önü veya etkinliklerdeki faaliyetlerinize dikkat edin. Daha önceden tanıdığınız arkadaşlarınızla iletişiminizi arttırabilirsiniz. İş yapacaksanız yine 3 haftalık dönemde daha önceden yaptığınız insanlarla yapmaya çalışın.

Cumartesi günü bazı girişimlerinizde para engeline toslayabilir, sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sinirinizi ve öfkenizi iyi kontrol edin, sosyal ortamlarda gergin tavırlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.''

Yorumlar