İkizler burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre İkizler burcunu, yaptığınız planları uygulamaya geçirmenin tam zamanı! Bu hafta işleriniz için harekete geçebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Sosyal ortamlarda, arkadaş meclislerinizde duygusal olarak farklı bir gün sizleri bekliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Değişik davet veya organizasyonlar devreye girebilir. Size yardım eden insanlardan, eşinizden, çevrenizden gereken desteği ve yardımı göreceksiniz.

Haftaortasında iş alanlarınız fazlasıyla aktif. Yaptığınız planları uygulamaya koymanın tam zamanı. Kalıcı anlaşmalar, görüşmeler açısından bu haftayı iyi değerlendirin. İş hayatınızda para aşamasına gelmiş olan işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bir yandan da göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insan için yapacağınız fedakarlıklar yüksek olabilir. Kalbiniz boşsa kalabalık ortamlarda birini göünüzde yüceltebilir, romantik hayallerin peşinden koşabilirsiniz.

Haftasonu oldukça duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız. Kafanızın netliğinden emin olmaya çalışın. Pazar günü özel ilişkilerinizde karşı tarafla anlaşmak kolay olmayabilir. Değer verdiğiniz insanları kolay harcamamaya çalışmalısınız.''

Yorumlar