İkizler burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre İkizler burcunu, yapacağınız iş görüşmelerinizde sabırlı olmalı ve maddi konularda dikkatli olmalısınız. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, daha somut ve elle tutulur işlerin peşinden gitmeye önem gösterebilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Parasal konular da ön planda olacak. Bu haftabaşı yoğun iş görüşmeleriniz, farklı konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Hayatı ilginç bulabilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri işlerinizi düzene sokabilir, güzel anlaşmalar yapabilir, fırsatların artmasıyla iş ve hizmet alanlarınızda istediğiniz şartlara ve fırsatlara sahip olabilirsiniz. Bu haftayı iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız açısından es geçmeyin.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda hassas ve duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilir, bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine bu dolunay, kendi aileniz veya eşinizin ailesi arasındaki konular önem kazanabilir. Her iki taraf arasında denge kurmaya özen göstermelisiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli yapınızı, söylemlerinizi Perşembe günü kontrol etmeye çalış.''

Yorumlar