İkizler burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre İkizler burcunu, sosyal çevrenizle samimi iletişim kuracağınız bir hafta sizi bekliyor, ayrıca özel hayatınızda beklenmedik şeyler olabilir! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz bir dönem içindesiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Özellikle yabancılarla yapılacak işleriniz daha bir önem kazanacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler bu hafta sizi memnun edebilir. Salı gününden sonra sosyal çevrenizle iletişiminiz artacak. İş hayatınızdaki gelişmeleri arkadaşlarınıza aktarabilir, onlarla bir takın konuşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla arkadaşlarınızı daha fazla önemseyecek ve kendinizi onların yanında daha iyi hissedeceksiniz. Takım çalışmalarına açık olabilir, davetler ve organizasyonlarda ortamların aranılan insanı siz olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntılar varsa bu sıkıntıları çözmek için uygun bir dönem.

Cuma günü Jüpiter geriliyor. İş ve hizmet alanlarınızda karşınız gelecek olan fırsatlarda yavaşlamalar oluşabilir. Artık bu tarihten sonra günlük hayatınızdaki hızlı büyümeler ve gelişmelerin azaldığını görebilir, paniğe kapılabilirsiniz. Bazı işlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşırsanız hatalarınızı farketmeye çalışın. Yine birkaç ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer kilo aldıysanız bu dönemde rahat bir şekilde aldığınız kiloları verebilirsiniz. Haftasonu Pazar günü diğer insanlardan göreceğiniz destekler yüksekken, sosyal çevrenizle, sevdiklerinizi bir araya getirebilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara dikkat!''

Yorumlar