İkizler burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre İkizler burcunu, ikili ilişkilerinizde kıskançlık krizlerinize dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Sevdiklerinizle ters düşmemeniz gerekiyor. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''İş ve hizmet hayatınızda kendinizi ve yapacaklarınızı hızlı ve etkili bir şekilde ayarlayacak, maddi konularda istediğiniz ve aradığınız sonuçların ve fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Sevdiklerinizle parasal konularda bu hafta ters düşmemelisiniz.

Salı günü kendi üzerinizdeki o hissettiğiniz dönüştürücü olayların, ortaklaşa para alanlarınıza daha etkili bir şekilde yansıdığına şahit olabilirsiniz ya da bir anlamda gücünüzü bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz. Parasal işlerinizde şüpheci ve biraz da manipüle eden yönleriniz devrede olabilir veya siz başkaları tarafından para işlerinizde manipüle edilmeye yatkın olabilirsiniz. İkili ilişkilerde biraz da kıskançlığınız üstünüzde olacak. Sadece kendi özel hayatınızda değil, aynı şekilde sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde de bazı bozulmalar oluşabilir.

Çarşamba günü yapılması gereken işleriniz için ritminizi hızlandıracak, güçlü ve hareketli yapınızla işlerinizi kolayca toparlayacaksınız. Haftabaşından karşınız gelen fırsatlarınızı şimdi değerlendirmenin tam zamanı.

Perşembe günü  itibarıyla ortaklaşa para alanlarınızda çözüme yönelik hareket etmeye başlayacaksınız. Bir ödeme çizelgesi hazırlayabilir, banka işlerinizi istediğiniz düzene sokabilirsiniz. Bir yandan da gizemli konuları konuşmak hoşunuza gidecek.

Haftasonu bu haftanın en zorlayıcı zamanlarından. Son anda çıkacak bir ödeme, parasal bir mesele veya aidat sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da siz borç isteyebilirsiniz. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir. Sosyal ortamlarda beklenmedik olaylara açık olun, tepkilerinizi kontrol etmeniz önemli olacak. Üstlendiğiniz maddi sorumluluklar hayatı olumsuz algılamanıza neden olabilir.''

Yorumlar