İkizler burcu erkeği cinsellik ve seks uyumu

İkizler burcu erkeği cinsellik ve seks uyumu detayları elmaelma.com'da. İkizler erkeği cinsellik ve sekste kontrolün onda olmasını ister ve mutlu etmez zordur.

İkizler burcu erkeği cinsellik ve seks uyumu

İkizler burcu erkeği cinsel hayatta nelerden hoşlanır? İkizler erkeği ile seks nasıl olur? İkizler burcu erkeği cinsellik ve seks uyumu detaylarını hayatında İkizler erkeği olanlar için derledik. İkizler erkeğinin cinsel hayatını iki kelime ile özetleyebilir. Bu kelimelerin biri açlık bir de şehvet olabilir.  İkizler erkeğiyle birlikteyseniz bu iki kelimeyi sakın unutmayın İkizler erkeği cinsel hayatında oyunları sever, İkizler erkeği dışında başka hiçbir burçla yaşayamayacağınız şeyleri yaşarsınız. İkizler erkeği duduğa ilgili çoktur. Öpmeyi ve öpülmeyi çok sever. 

İKİZLER ERKEĞİ ÇABUK SIKILABİLİR YENİLİKLERE HAZIR OLUN

İkizler erkeği cinsel yaşamında sınırlarını zorlar. Karşısındaki kişiye kendini iddialı göstermek ister. Cinsel uyum konusunda da başarılı olan İkizler erkeği karşındaki kadın ile uyum içindedir. Cinsel hayatında yeniliğe açık olan İkizler erkeği nam yapmayı sever. 

Hayalgücü geniş olan İkizler erkeği eğlenmeyi desever. İkizler erkeği tutkulu ve tatmin edici bir burçtur. Çabuk sıkılabileceği için yeniliklere hep açık olmuştur. 

İKİZLER ERKEĞİ İLE YATAKTA KONUŞMAKTAN GERİ DURMA

İkizler erkeği ile yaşadığınız anları unutulmaz kılmak istiyorsanız konuşmaktan geri durmayın. İkizler erkeği konuşmaktan zevk alır ve farklı deneyimleri seven İkizler erkeği evlilik dışı ilişkiden uzak durmaya çalışır. 

 

 

 

Yorumlar