İkizler burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

İkizler burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması İkizler burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı.

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor, İkizler burcu aşk falı, İkizler burcu sağlık falı, İkizler burcu iş falı ve İkizler burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması İkizler burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre İkizler burcu bu hafta perşembe ve cuma günlerine dikkat etmeli. Parçalı güneş tutulması İkizler burcunu iş hayatında etkileyecek ve İkizler bu dönemde sakin kalmayı başarmalı. Hande Kazanova haftalık İkizler burcu yorumunun detayları şöyle:

"Heyecanlı bir takım haberler alabilirsiniz, kendinizi düşünebilirsiniz. Yoğun haftalardan bir tanesi, bu yoğunluğu özellikle hem iletişimsel konularınızda hem de aşk hayatınızda yaşacaksınız. Salı günü itibariyle Venüs aşk alanlarınıza girecek. Aşk karşınıza gelebilir, hayatınızda bir insan varsa sevgiyi daha yoğun yaşayabilirsiniz, çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Hobileriniz, aktiviteleriniz, sportif faaliyetleriniz bu alanda kendinizi göstereceğiniz ve bir yandan da bişeyler yapmak isteyeceğiniz bir döngü içersinde olacaksınız. Kreatif ve sanatsal işleriniz göz doldurabilir, yine eğitimsel işlerinizde önemli adımları atabilirsiniz. Bu hafta Cuma günü parasal konularda desteklenmeyeceksiniz riskli işleriniz varsa eğer Perşembe ve Cuma günü yapmamanız önem kazanıyor. Hızlı beklenmedik ani değişimlerin hayatınıza girdiğinizi görebilirsiniz. Bu değişimler daha önce tamamlanmamış, eksik kalmış konular olabilir. Yine akraba, kardeş ve kuzenlerinizin yada yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da beklenmedik gelişimler olabilir. İş hayatınızda, gününüzü kurtarmak adına karşınıza gelecek olan işlerde tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın.

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar