İkizler burcu haftalık yorumu 20-26 Ağustos 2018

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. İkizler 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

İkizler burcu haftalık yorumu  20-26 Ağustos 2018

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor, İkizler burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, İkizler burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumunda neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 İkizler haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı İkizler burcu haftalık yorumlarının detayları...

 "Bu hafta daha çok özel hayatınız ön planda olacak ve özel hayatınızdaki parasal konulara kendinizi vereceksiniz. Perşembe günü itibariyle de ev, aile ve yuva gibi konular önem kazanmaya başlayacak. Kendinizi ailenizle daha mutlu hissedeceksiniz. Önünüzdeki 1 ay boyunca davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek içinde zamanınız olacak. Pazar günü bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizin kariyer alanlarınızda gerçekleşiyor. Ev, aile ve iş alanlarınızdaki dengeyi bu dolunayda iyi sağlamaya özen gösterin. Diğer taraftan ise aileniz ve eviniz ile ilgili yapacağınız harcamalar olabilir bu alandada hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Kafanızda birtakım sıkıntı ve problemler varsa bu çözümler ailenizdeki insanlardan ve yuvanızdaki alanlardan gelecek."

BU HAFTA İKİZLERİ BEKLEYEN ÖNEMLİ GÜNLER

"23 Ağustos saat 07:08 ile 23 Eylül saat:04:54 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim ve iş hayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir.  Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

DOLUNAY

Sevgili İkizler, 26 Ağustos saat 14:56 Balık burcunda oluşacak Dolunay aşarı hassasiyetin işaretçisidir. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki yanlış anlaşılmalar olabilir, birileri sizin hakkınız olanı vermediği gibi, iyi niyetinizi kullanabilir. Bir proje veya çalışma nedeniyle bir hayli yorulabilirsiniz. Etrafınızda olan bitene karşı bir hayli hassas yaklaşırsınız. Yenilik veya yürürlüğe koymak istediğiniz işlerin çok iyi takibinin yapılması gerekir. Çünkü bunları oturtmak zaman alır. Hangi iş, yol veya yöntemle ilerleyeceğinizi tespit etmek kolay olmayabilir. Ancak bu yanlış karar vereceksiniz anlamına gelmiyor. Sadece bir yandan ailenize destek olmanız gerekirken, iş hayatındaki belirsizlik doğal olarak bugün sizi yoruyor. Diyelim ki siz çalışan biri değilsiniz. Bu Dolunay yaşadığınız toplumdaki haksızlıklara, yanlışlıklara, ihtiyaç sahibi insanlara ve canlılara karşı duyduğunuz merhametin işaretçisi. İstiyorsunuz ki, dünya herkes için yaşanabilir yer olsun. Ancak gördüğünüz kötülükler canınızı bugün daha fazla sıkıyor. Daha önce başlanmış projelerin, yarım kalan işlerin bugün gözden geçirilmesi, eksiklerinin tamamlanması gerekiyor. Bunu göz ardı etmeyiniz. Dolunay etkisinde, bankalarla ilgili işler, vergiler, kredi ödemeleri, muhasebeyle ilgili konularda muhasebemizi iyi yapalım. Eğer bir meselede kararsızlık yaşıyorsanız, birkaç gün sonraya bırakmanızda yarar var.

Yorumlar