İkizler burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

İkizler burcu kadını olumlu ve olumsuz özellikleri sizleri için elmaelma.com'da. Değişken yapısı öne çıkan İkizler kadınları hassas yapıya sahiptir.

İkizler burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

İkizler kadınını tanımak için İkizler burcu kadını olumlu ve olumsuz özelliklerini iyi bilmek gerekir. Hava grubundan olan İkizler burcunun, değişkenliği en fazla öne çıkan özelliklerinden. İkizler burcu kadını  yeni bilgiler edinmekten çok hoşlanır, yeni insanlarla tanışmak İkizler burcu için kolaydır. Geniş bir arkadaş çevresine sahip olan İkizler burcu kadını  yalnız kalmaktan hoşlanmaz. Her zaman birileri ile muhabbet etmek ister. Oldukça konuşkan bir yapıya sahiptir. Herkesi de bulundukları ortama sokmazlar, fikir bakımından kendisi ile aynı özelliği taşıyan insanları seçerler. Oldukça meraklıdır ve bu özellikleri asla bitmez.

İKİZLER BURCU KADINLARI BİR ANDA DEĞİŞEBİLİR

Kendisine özgü özellikleri olan İkizler burcu kadını konuşma yetenekleri de üst düzeydedir. Kolay sinirlenen ama kolay da sakinleşen İkizler burcu kadını değişken yapısının etkisi ile bu şekilde davranışlar gösterebilir. Bir işe başlarken büyük heves taşıyan İkizler burcu kadını bir anda değişim göstererek hevesle yaptığı işten bıkabilir. Hassas yapısı itibariyle kolayca kırılabilen İkizler burcu kadını rutin işlerden uzak durmayı tercih eder. 

İKİZLER BURCU KADINI ÖZGÜR RUHA SAHİP

İkizler burcu kadını iyi niyetlidir. Ancak kısıtlanmaktan, özgürlüğüne müdahale edilmesinden son derece rahatsızlık duyar. Emir almaktan ve kısıtlanmaktan uzak kalan İkizler burcu kadını kötülük düşüncesinden çok uzaktır, ancak özgürlüğüne ve kararlarına müdahale edildiğinde sert tavırlar gösterebilir.

İKİZLER KADINI KISKANÇ MIDIR?

Özgürlüğüne önem veren İkizler burcu kadının aşk hayatında da özgürlük ilk kurallardan biri. Kendi özgürlük alanını kısıtlamadan ilişki yaşayan İkizler kadını gerçek aşkı yaşadığını zaman sevgisini gösterir. Kendisini kısıtlamaya sokacak bir erkek ile ilişki yaşamayan İkizler burcu kadını aşk hayatında keyif ve eğlenceli tavırlar sergiler. Kıskançlık konusunda da zirve olan İkizler burcu kadını güzel ve hareketli zamanlar geçirmeyi sever.

İKİZLER BURCU KADINI NEDEN PARA HARCAMAZ?

İkizler burcu çekici görüntüye sahiptir. Para konusunda tutumlu olan İkizler burcu kadını parayı pahalı kıyafetler ve moda için harcayabilir. Maddi güce sahip olmak isteyen İkizler kadını para harcama konusunda bu nedenle dikkatlidir. Güzelliğe ve görünüşe önem veren İkizler burcu kadını maceralı seyahatler yapmayı çok sever. 

İKİZLER GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 21 MAYIS – 21 HAZİRAN

Element: Hava

Nitelik: Değişken

Arketipler: Öğretmen, gazeteci, hikayeci, öğrenci, geveze

Uğurlu günü: Çarşamba

Madeni: Cıva

Uygun taşı: Akik, sarı kehribar, inci, akuamarin

Uygun meslekler: Ticaret, gazetecilik, öğretmenlik, edebiyat, pazarlama, resim, müzik, bilim, satış, reklam, tanıtım, psikoloji, politika, danışmanlık, hukuk, matematik

 

 

 

 

 

Yorumlar