İkizler Ekim 2018 aylık burç yorumu karşılıksız aşka dikkat!

İkizler Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. İkizler burcu aylık yorumlarına göre İkizler 17 Ekim 2018'de karşılıksız aşk acısı yaşayabilir.

İkizler Ekim 2018 aylık burç yorumu karşılıksız aşka dikkat!

İkizler Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. İkizler aylık yorumlarına göre 2018'de İkizleri özellikle iş alanında çok şanslı günler bekliyor. Ancak Ekim 2018 için İkizleri yakın iş arkadaşlarıyla tartışmalardan kaçınmaları konusunda uyaralım. İkizler Ekim ayında romantizm ve eğlenceye doyacak. İkizler Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. Aynı zamanda bu ay İkizler burcu yeni girişimlerle parlayacak. Aşk hayatını merak eden bekar İkizler için güzel günler var. Ancak 17 Ekim 2018 bazı İkizler burcu üyeleri için karşılıksız aşk acısı getirecek. İşte Ekim 2018 aylık İkizler  yorumunun detayları...Ekim 2018 İkizler burcu için romantizm, eğlence, spor, oyunlar ve sadece genel eğlence için şahane bir dokunuş olabilir. Güneş'in 23 Ekim 2018'de Akrep burcuna geçişiyle sağlık ve günlük alışkanlıklarınız üzerinde etkili olmaya başlayacak. Eğitim, yayın ve hatta bir rüya yolculuk için ideal bir fırsat gelebilir takip edin deriz. Ekim ayındaki Dolunay sosyol çevrenize ve grup aktivitelerine odaklanmanıza yardımcı olacak.

22 Ekim 2018 seyahat ve eğitim için iyi zaman olabilir. Kararlar alırken bir kenara not edin. Bu tarihten sonra birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da gönüllerini feth edebilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yeni Ay 25 Ekim'den sonra iş, kariyer ve günlük alışkanlıklarınızı değiştirici etki yaratacak. Enerjiniz yükselecek ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Ekim ayında İkizler aile ve ev koşulları, ev dekorasyonları ve yeniden yapılanma projeleri ile birlikte aile buluşmaları da getirecek. 

Ekim ayında iş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının İkizler çünkü gereksiz uzayan tartışmalar Ekim ayında yıldızların size sunduğu fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Sakin kalın ve işinize odaklanın. 12 Ekim'de ruhsal olarak ihlam verici bir dönem başlıyor ve romantik düşünceler, rüyalar gerçekleşebilir.

Teknolojiyle ilgili işlerinizi ve satın almalarını 23 Ekim'e kadar erteleyin deriz. 27 Ekim aşk konusunda yeni birlikteleri işaret ediyor. İlişkisi olan İkizler için ise kalp açıklığı var güzel sürprizler gelebilir. İlk görüşte aşk ve gizemli yabancılar da hayatınıza girebilir. Bir grup İkizler için ise 17 Ekim 2018 karşılıksız bir aşk başlatabilir.

18 Ekim finansal başlangıçlar için iyi bir zaman gibi görünüyor. Mars bu ay İkizleri harekete geçirecek açılar yapıyor. Beklenmedik zorluklar ve mecburi tasarruflar konusunda daha dirençli olacaksınız.

İkizler Ekim 2018 yorumları aşk falı

İKİZLER GENEL ÖZELLİKLERİ

İKİZLER (21 Mayıs – 21 Haziran)

Element: Hava

Nitelik: Değişken

Arketipler: Öğretmen, gazeteci, hikayeci, öğrenci, geveze

Uğurlu günü: Çarşamba

Madeni: Cıva

Uygun taşı: Akik, sarı kehribar, inci, akuamarin

Uygun meslekler: Ticaret, gazetecilik, öğretmenlik, edebiyat, pazarlama, resim, müzik, bilim, satış, reklam, tanıtım, psikoloji, politika, danışmanlık, hukuk, matematik

 Aklını kullanan ve devamlı çalıştıran Merkür çocuğunda sıra… Yavaşladığımız ve doğanın tadını çıkardığımız dönemi geride bırakıp, yavaş yavaş yazın gelmesiyle, canlanan ruhumuzun merak ihtiyacını gidermeye başlıyoruz.

Sıcağın verdiği canlılıkla İkizler insanı, tembellik yaptığı günlerin acısını çıkarmak için bir an önce kolları sıvar. İletişim onun en büyük silahıdır. Konuşmazsa adeta çatlar, anlatmazsa derdinden ölür, paylaşmazsa hayattan zevk almaz. Hareketli olan İkizler insanı, yüzeysel yanıyla aldığı veya ele geçirdiği bilgiyi, diğer tarafa yaymak için inanılmaz bir istek duyar. Bütün her yeri dolaşır, bilgiyi taşırken, girdiği ortamlara çok çabuk uyum sağlar. Değişkenliği her şeyi daha rahat algılamasına neden olur. Diğer insanlar onun bu değişkenliğini anlamakta zorlanırlar ama bu İkizler burcunun çok da umrunda olmaz.

Bir insanın İkizler burcu olduğunu ellerini kullanma şeklinden, hızlı ve küçük adımlarla yürümesinden, gözlerinin meraklı meraklı etrafa bakmasından anlayabilirsiniz. Duyuları çok açık olduğundan çabuk sinirlenmeye veya yorulmaya müsaittir.

Güneş İkizler’de, sosyalliği ve becerikliliği ortaya çıkartırken, Ay İkizler, duygusal anlamda değişikliği ve yeniliği temsil eder. Merkür İkizler’de, iletişimi güçlü bir şekilde ortaya koyar. Venüs İkizler, duygusal konularda yüzeyselliği yükseltir. Mars İkizler’de, hareketten çok düşüncelerle eyleme geçmek esastır, Jüpiter İkizler kendini geliştiren, yetenekli yanlarımızı ortaya koyar. Satürn İkizler ise, sistemli, mantıklı ve adapte olan, problemleri çözerken kendini bulan insan profili çizebilir.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar