İkizler erkeği Akrep kadını burç uyumu aşk ve evlilik nasıl olur?

İkizler erkeği Akrep kadını burç uyumu detayları elmaelma.com'da. İkizler-Akrep burcu aşk, evlilik ve cinsellik uyumu detaylarını Hande Kazanova anlattı.

İkizler erkeği Akrep kadını burç uyumu aşk ve evlilik nasıl olur?

İkizler erkeği Akrep kadını burç uyumu nasıl, İkizler-Akrep aşk cinsellik ve evlilik uyumu nasıl olur sorularına Astrolog Hande Kazanova elmaelma.com için yanıt verdi. İkizler erkeği Akrep kadını burç uyumu nasıl olur sorusuna yanıt arayan İkizler erkekleri yada Akrep kadınları İkizler-Akrep burç uyumu detaylarını haberimizde bulabilirler. İkizler-Akrep burcu uyumu kadın ve erkek için aşk cinsellik ve evlilik uyumunu anlatan Hande Kazanova, 'Bu birliktelik kısıtlayıcı olabilir' uyarısında bulunuyor. İkizler erkeği hava Akrep kadını ise su elementinin etkisi altında. Ancak bu birliktelik hava grubu açısından kısıtlayıcı bir hal alabilir. İkizler-Akrep burç uyumunda özellikle aşk ve evlilikte Akrep'ın kıskançlıkları da kriz yaratabilir. İkizler-Akrep seks uyumu ise sadece akılcılık üzerine kurulu olabilir. 

Hande Kazanova İkizler-Akrep burç uyumu tablosunun tam ortaya çıkması için İkizler erkeği ile Akrep kadınının horoskoplardaki baskın ve zorlu görünümlerinin tam olarak ortaya konulması gedektiğini de vurguluyor. İşte Hande Kazanova'nın İkizler erkeği Akrep kadını burç uyumuna ilişkin açıklamalarının detayları...

"Bir hava ve su elementi ilişkisi hava grubu açısından kısıtlayıcı olabilir. Her
zaman konulara mantıkla ve çözümcül bir şekilde yaklaşan merkür insanı,
plüton insanının mahremiyeti bu kadar önemsemesini anlayamaz. İkizler insanı
paylaşımcıdır, yaşadığı her tür olayı, her tür duyguyu paylaşmaktan yanadır. Pek
paylaşmayı sevmeyen Akrep için bu durum çekilmez olabilir. Bir de cinsellik
yönünden bakarsak, seks yönünden İkizler Akrep'in isteklerini gerçekleştirmekte çok sade ve mütevazi kalır. İkizler sekse akıl yönüyle yaklaşırken, Akrep olaya fiziksel açıdan bakar. Kıskanç ve mülkiyetçi Akrep mizacı sonunda İkizler'in serbestlik meyli karşısında çatışacaktır. Bazı ilişkiler yürürken bazıları bomba gibi patlayacaktır. Akrep'in istekleri, Merkür etkisindeki İkizler için oldukça aşırı olabilir. Bu ikilinin birbirlerinden öğrenecek çok şeyi vardır. Bu yüzden isterlerse ilişkilerini iyi bir noktaya taşıyabilirler."

Yorumlar