İkizler haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

İkizle haftalık burç yorumu ve İkizler burcu haftalık aşk yorumu elmaelma.com'da. 25 Haziran-1 Temmuz İkizler burcu ve aşk yorumu için Mars gerilemesine dikkat!

İkizler haftalık burç yorumlarına göre bu hafta İkizler için çok önemli haftalardan biri olacak. Astrolog Hande Kazanova'nan haftalık İkizler burcu yorumlarına göre İkizler burçları ve yükselen İkizler bu hafta Mars gerilemesinden etkilenecekler. Özellikle İkizler bu hafta salı gününden itibaren Mars gerilemesi nedeniyle ertelemenen işler gündeme gelebilir. İkizler haftalık burç ve aşk yorumunda Perşembe gününde gerçekleşecek Dolunay da önemli etkiler yaratacak. Dolunay sonrası İkizler burcunda parasal konular gündemde olacak. İşte Hande Kazanova'nın İkizler burcu haftalık yorumu. Hande Kazanova'nın 25 Haziran- 1 Temmuz 2018 haftası için İkizler burcu yorumlarını haberimizdeki videodan da izlebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın yorumlarına göre bu hafta İkizler burcunu bekleyenler...

"Eğitim, medya, dış insanlarla olan işlerinizde atacağınız önemli adımlarınız varsa sıkıntı ve problemlerle karşılaşma olasılığınız çok yüksek sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Bazı işlerinizde ertelenmeler devrede olabilir. Büyük işlere kalkışacaksınız bu dönemde kalkışmak çok akıllıca olmayacak. Çarşamba gününe dikkat etmekte fayda var. Parasal girişimleriniz varsa, ödemeleriniz varsa, bir yerden bekledğiniz bir ödemeniz varsa çarşamba günü hayat sizi desteklemeyecek. Perşembe günü oluşacak Dolunay, ortak parasal konulara ilginizi çevirecek.

İKİZLER BURÇLARI BU HAFTA BORÇLARA DİKKAT

Borç yada ödeme ortaya çıkabilir, gözden kaçırdığınız bir durumla uğraşabilirsiniz. Aniden oluşacak parasal durum ilginizi bu alanlara döndürecek. Cuma günü Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle beraber iletişiminizin hızlandığı, merakınızın artacağı, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi ilerleteceksiniz. Bu dönem içersinde bilgisayar, medya, yayıncılık işleri ile uğraşıyorsanız bu dönem içersinde istediğinizi elde edebilirsiniz."

Yorumlar