İkizler Haziran 2018 burç yorumu Dolunay'ın sonuçlarına dikkat!

İkiz Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. İkizler burcu Haziran yorumlarına göre iş hayatında önemli şeyler olacak. İkizler bu ay Dolunay'a dikkat!

İkizler burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı İkizler burcu yorumlarına göre bu ay İkizler için Mayıs ayının zorlayıcılığı Haziran'da son buluyor. İkizler burçları 12 Haziran'dan sonra parasal konulara eğilecek. 21 Haziran'dan sonra İkizler için parasal konular daha da önem kazanacak. İkizler burçları için bu ay 28 Haziran'daki Dolunay da parasal konulara işaret ediyor. İşte Hande Kazanova'nın Boğa Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"Evet zor bir aydı mayıs ayı çünkü bazı noktalarda istediğiniz gibi rahat hareket edememiş olabilirsiniz ama bütün bunları haziran ayında çok çabuk toparlayacak vakti ve zamanı bulacaksınız İkizler ve yükseleni İkizler olanlar.

Haziran başı parasal konularda güzel gelişmeler ve sonuçlar karşınıza gelirken 6 ve 7 Haziran tarihlerin de özellikle iş hayatınızda bir takım görüşmeler ve konuşmalar içerisine gireceksiniz dikkatli olmakta fayda var. Çünkü sonuçlar yanıltıcı olabilir yada düşündüğünüz gibi çıkmayabilir sevgili ikizler. 12 Haziran'dan sonra ise maddi konular da kafanız çözüme yönelik çalışacak. Uzun zamandır planladıklarınızı parasal olarak yapma arzunuzun yükseldiği bir döngü içerisine gireceksiniz, kazançlarınızı bu döngüde arttırabilirsiniz.

13 HAZİRAN'DAKİ YENİ AY İKİZLER BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

13 Haziran da bir yeni ay gerçekleşiyor, bu yeni ay sizin yeni ayınız sevgili ikizler. Bu yüzden hayatınızla ilgili adım atmak istediğiniz konularda ve başlangıçlar yapmak istediğiniz konularda bu yeni ayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Diğer yandan yine 13 Haziran itibari ile yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz akrabalarınız, kuzenleriniz ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyacağınız diğer yandan onların hayatını biraz organize etmeye çalışacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. 21 Haziran'dan sonra ise parasal konular daha fazla hayatınızın merkezine yerleşecek. Bir yandan yakın çevrenizle olan bağlantılar, iletişimsel işleriniz önem kazanırken diğer yandan işlerinizden sonuç almaya özen göstereceksiniz. Ve bu sonuçlara bakarak belki de maddi durumunuz ile ilgili önemli adımlar atacaksınız.

MARS GERİLEMESİ İKİZLER BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

26 Haziran'da Mars geriliyor, Mars sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler ve medya alanlarınızda gerileyecek, sevgili ikizler.

Bu yüzden önemli seyahatleriniz önemli bir takım eğitim ile ilgili konularda girişimleriniz varsa Mars gerilemesi sırasında bu alanda sıkıntılar, sorunlar, engeller  yada blokajlarla karşılaşma ihtimaliniz devrede olacaktır. Bu yüzden yaz dönemine denk gelecek olan girişimleriniz de lütfen dikkatli adımlar atın. Yine uzaktaki akrabalarınız yada daha az tanıdığınız insanlar ve uzakta bulunan kişilerin hayatında da bir takım olumsuzluklar sizin kulağınıza gelebilir  yada sizi etkileyebilir.

DOLUNAY BU AY PARA GETİRİYOR

Mesela hukuki bir davanız varsa bu davada istediğiniz sonuçları bu dönemde almanız zorlaşacak. 28 Haziran'da bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay ortak para alanlarınızda oluşacak. Paraya odaklandığınız bir döngü içerisinde ay sonunda karşınıza bir ödeme, bir borç yada bir parasal konu ile ilgili bir durum karşınıza gelebilir. Yani haziran sonunda ki dolunayda daha çok bu konulara odaklı olacaksınız."

Yorumlar