İkizler kadını Terazi erkeği burç uyumu aşk ve evlilik nasıl olur?

İkizler kadını Terazi erkeği burç uyumu detayları elmaelma.com'da. İkizler-Terazi burcu aşk, evlilik ve cinsellik uyumu detaylarını Hande Kazanova anlattı.

İkizler kadını Terazi erkeği burç uyumu aşk ve evlilik nasıl olur?

İkizler kadını Terazi erkeği burç uyumu nasıl, İkizler-Terazi aşk cinsellik ve evlilik uyumu nasıl olur sorularına Astrolog Hande Kazanova elmaelma.com için yanıt verdi. İkizler kadını Terazi erkeği  burç uyumu nasıl olur sorusuna yanıt arayan İkizler kadınları yada Terazi erkekleri İkizler-Terazi burç uyumu detaylarını haberimizde bulabilirler. İkizler-Terazi burcu uyumu kadın ve erkek için aşk cinsellik ve evlilik uyumunu anlatan Hande Kazanova, "Uzun beraberlik olarak kabul edilebilir" diyor İkizler-Terazi burç uyumuna. İkizler kadını ile Terazi erkekleri birbirini iyi anlar ve evlilik, aşk gibi ilişkide birlikte harekete edebilirler. İkizler-Terazi burç uyumu aşk ve evlilikte Terazi'nin aşırı sahiplenme güdüsü sorunlu alan yaratabilir. Bunun dışında İkizler-Terazi burç uyumunda özelilkle sosyal yönden girişkenlikleri uyumu arttırıcı en baskın özellikleridir. 

Hande Kazanova İkizler-Terazi burç uyumu tablosunun tam ortaya çıkması için İkizler kadını ile Terazi erkeğinin horoskoplardaki baskın ve zorlu görünümlerinin tam olarak ortaya konulması gerektiğini de vurguluyor. İşte Hande Kazanova'nın İkizler kadını Terazi erkeği burç uyumuna ilişkin açıklamalarının detayları...

"Hava- hava elementlerinin beraberliği uzun ve mutlu bir evlilik göstergesi kabul
edilebilir. Her iki burç genelde ortak özelliklere sahiptir. Birbirleri ile ideal çifti
oluşturabilirler. Terazi'nin Venüs'ü ile İkizler'in Merkür'ü birbirlerini anlarlar ve iyi geçinirler. Kültür, sanat ve entellektüalite her iki tarafı çeken şeylerdir. Uyumlu, sanatsal ve anlayışlı Terazi, sosyal, becerikli ve değişken İkizler mizacını diğer burçlardan daha kolay algılar ve kavrar. Her iki burçta oldukça sosyaldir, değişik yerlerde ve ortamlarda bulunmaya bayılır. Bir tarafın hadi yapalım dediğini, diğer taraf reddetmeyecektir. Her iki tarafta biraz kararsız ve ne istediğini bilmeyen olduğundan hayatı geldiği gibi yaşayabilirler. Sadece dikkat edilmesi gereken husus terazi burcunun ilişkiyi azıcık da olsa sahiplenme duygusu olabilir. Yine de gezmeden, modaya, iletişimden, bilgiye bir çok konuda bu ikili en ideal ikililerden bi tanesidir."

Yorumlar