İlişkilerde söylenmemesi gerken sözler nelerdir bu sözler ilişkinin yıpranmasına neden oluyor!

İlişkinizde pürüzler yaşıyorsanız ve düzelmek yerine daha da kötüye gittiğini düşünüyorsanız kullandığınız kelimeleri gözden geçirmekte fayda var!

İlişkilerde söylenmemesi gerken sözler nelerdir bu sözler ilişkinin yıpranmasına neden oluyor!

Son zamanlarda ilişkinizin zora girdiğini ve yıpranmaya başladığını düşünüyorsanız büyük sorunlar yerine küçük sorunları gözden geçirmenizde fayda var zira ilişkinizi çıkmaza sokan neden arasında kullandığınız bazı kelimeler olabilir. Elmaelma.com okurları için bugün ilişkilerde asla söylenmemesi gereken o kilit 2 kelimeyi sizler için seçtik. Aman ilişkilerde bu iki kelşimete dikkat!

İkili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olan bazı kelimeler vardır. Özellikle aşk hayatınızda bu kelimeler her ne kadar masum gibi görünsede ilişkiyi ciddi boyutta sarsacak boyutta olabilmektedir. Peki bu kelimeler hangisi? ''Hep ve hiç'' İlişkilerde özellikle iletişim halindeyken hep'li ve hiç'li cümleleriniz genellikle ya sitem etmek amaçlı ya da laf sokmak amaçlı kullanılmaktadır. Her ne kadar farkında olmasanız bile aslında bu iki kelime ile ilişkinizin temeline farkında olmadan dinamit dayamış oluyorsunuz. Bundan sonra partnerinizle olan diyaloglarınızda bu kelimeleri hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar