İlişkiyi güçlendiren cinsellik çeşitleri partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirme yöntemleri!

Kadın ve erkek arasındaki bağı güçlendiren ve ilişkiyi büyüten bazı yöntemler vardır. Eee tabi bu yöntemler cinsellikten geçiyor!

İlişkiyi güçlendiren cinsellik çeşitleri partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirme yöntemleri!

İlişkilerdeki bağı sürekli olarak gelişen ve büyüyen bir meyve olarak düşünebilirsiniz. Bu nedenle ilişkilerde kadını ve erkeği birbirine bağlayan aradaki bağı güçlendirmek için bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktalar çiftler arasındaki duygusal bağın olgunlaşmasına katkıda bulunmaktadır. İşte çiftler arasındaki bağı geliştiren cinsellik çeşitleri...

BAŞ DÖNDÜRÜYOR!

Cinsellikte başınızın dönemsini sağlayan ve sizi yeteri kadar sarsan bir cinsellikten bahsediyoruz! Şehveti ve heyecanı bir arada yaşadığınız seviyedeki cinsellik partnerinizle olan yakınlığınızı arttırmaktadır.

SINIRLARI ZORLUYOR!

Zaman zaman çiftler arasında heyecanın kaybolduğu ve macera arayışı içerisinde olma hissiyatlarında ne yapacaklarını bilmedikleri dönemler olabiliyor. İşte bu dönemde uzun süredir denemediğiniz ve sizi partnerinizle yeniden bir araya getirecek cinsel yaşama partnerinizi sürükleyin ve ona ne kadar mükemmel olduğunuz yeniden hatırlatarak sınırları zorlayın!

STANDARA DOĞRU!

Zaman zaman çiftler arasında ihtiyaç görme diyebileceğimiz rutine girmiş cinselliği bu kategoride adlandırabiliriz. Genellikle uzun süreli birlikteliklerin olduğu ve stres atmak için rutine bağladığınız cinsel yaşam standartlaşmış cinsellik olarak nitelendirilmiştir. Eee her zaman heyecan kalbe zarar!

 

 

Yorumlar