İlk buluşmaya giderken nasıl hazırlanılır kadınlar ilk buluşmada nasıl giyinmelidir?

İlk buluşma çok önemlidir. Kıyafetiniz makyajınız karşınızdaki insanı nasıl mı etkiler? İşte ilk buluşmada bayanlar ne giymeli ve nasıl giyinmeli...

İlk buluşmaya giderken nasıl hazırlanılır kadınlar ilk buluşmada nasıl giyinmelidir?

“Ne giyeceğim? Ne süreceğim?” sorusu ilk buluşma öncesi iyice strese dönüşür. İlk buluşmanızda kıyafetiniz, makyajınız karşınızdaki insanla ilişkinizin nasıl olacağını dahi belirler. Çünkü karşınızdaki sizi ilk olarak görüntünüzle değerlendirecektir. Çünkü ilk defa tanışıyorsunuz daha sizin hakkınızda bir bilgisi yoktur. Görüntünüz genelde kişiliğinizi de gözler önüne serer. Siz bakmayın erkeklerin dış güzelliği değil iç güzelliği önemli dediklerine. Her erkek ilk etapta dış güzelliğe önem verir.


AĞIR MAKYAJ YAPMAYIN

Aslında bu kural sadece ilk buluşmada değil, diğer buluşmalarda da geçerli. Erkekler badana boya tarzında rengarenk, ağır bir şekilde yapılmış makyajları hiç ama hiç sevmiyor. Doğallık sizin bir tık daha öne geçmenizi sağlayacaktır.


TOPUKLULARA DİKKAT

Eğer daha önceden bir görüşme geçmişiniz yoksa ve boy oranınızdan tam olarak emin değilseniz topuklu giymeyin. Eğer topuklularla boyunuz ondan uzun olursa bu karşınızdakinin pek hoşuna gitmeyecektir.


ELLERİNİZ BAKIMLI OLMALI

Bakımlı ellerin erkekler için ne kadar önemli olduğunu artık anlamışızdır. Aslında sadece erkekler için değil, bakımlı eller herkes için çok önemlidir. Bakımlı görünen, yumuşak elleriniz olmasına özen göstermelisiniz. Tırnaklarınızın fazla uzun olması antipatik bir görüntü oluşturabilir. Bu nedenle en güzeli düzgünce oje sürülmüş orta uzunluktaki tırnaklar.


FAZLA RENKTEN UZAK DURUN 

Ayrıca seçeceğiniz kıyafetin çok fazla renk içermemesine dikkat etmelisiniz. Artık renkleri birbirine uydurma zamanı geçti ama erkekler birbiri ile alakasız olan renklere pek sıcak bakmıyorlar. Fazla abartmadan birbirini tamamlayan renkleri seçmelisiniz.

 

Yorumlar