İnce dudak nasıl kalınlaştırılır işte adım adım makyaj hileleri

İnce dudaklar nasıl kalınlaştırılır? sorusunun cevabı bu içeriğimizde. İşte dudak kalınlaştırmak için makyaj hileleri...

İnce dudak nasıl kalınlaştırılır işte adım adım makyaj hileleri

İnce dudaklara sahipsiniz ve herhangi bir estetik operasyon da geçirmek istmeiyor musunuz? İşte bu içiriğimiz tam size göre. Şikayet ettiğiniz ince dudaklarınızdan ufak makyaj hileleri ile kurtulabilirsiniz. Adım adım uygulayacağınız işlemlerle dudaklarınızın olduğundan daha dolgun görünmesine kendiniz bile şaşıracaksınız.

AYDINLAT!

Strobing tekniğini duymayan kalmamıştır, değil mi? Bu teknikle cildini hem aydınlık hem de ışıltılı gösterebiliyorsun. Bunların yanı sıra, dudaklarını da daha kalkık gösterebileceğini biliyor muydun? Ten makyajını bitirdikten sonra, üst dudak çizginin tam ortasına parmağınla aydınlatıcı uygula. Daha doğal bir görünüm için ince makyaj fırçası ile aydınlatıcını dağıt.

DUDAK KALEMİ

Rujunu sürmeden önce mutlaka dudak kalemi kullanmayı alışkanlık haline getirmelisin. Dudaklarını önce nemlendir ve dudak çizginin bir tık dışından dudak çerçeveni belirle. Dudak kalemini biraz taşırarak sürdüğünde dudaklarını daha kalın göstermiş olacaksın.

DUDAK STROBİNGİ

Rujunu strobing tekniği ile uygulayarak dudaklarını daha dolgun gösterebilirsin. Dudak strobingi de ne dediğini duyar gibiyiz. Dudak çevrene öncelikle koyu renk rujunu sür. Dudak içlerinin tam ortasına daha aydınlık tonlar uygulayarak gölgelendirme yapmalısın. Koyudan açığa doğru giden dudakların daha dolgun görünecektir.

İKİ FARKLI TON DENEYİN

Yeni makyaj stilleri denemeyi seviyorsan bu trend tam sana göre! Alt ve üst dudağına farklı tonlarda ruj sürerek dudaklarını daha kalın gösterebilirsin. Bu trendi uygularken dikkat etmen gereken, aynı rengin farklı tonlarını kullanmandır. Üst dudağına daha koyu alt dudağına da açık renk sürmelisin.

DUDAK PARLATICISI

Makyajının gizli kahramanı burada! Rujunu sürdükten sonra üzerine mutlaka şeffaf parlatıcı uygulamalısın. Mat ruj trendi yerine parlak dudaklara bırakıyor. Parlak dudaklar her zaman mat dudaklara göre daha dolgun görünür. Bu nedenle ince dudaklılar dudak parlatıcılarını çantalarından çıkarmamalılar.

 

Yorumlar