İş seyahatine çıkarken bavulda neler olmalı araba yolculuğu yapanlar için...

İş seyahatleri normal tatil seyahatlerinden ayrı olarak bavulunuzda yer almanız gereken eşyalarınız farklı olmalıdır. Hadi gelin bavulunuzu beraber hazırlayalım

İş seyahatine çıkarken bavulda neler olmalı araba yolculuğu yapanlar için...

Tatil seyahatlerinden farklı olarak iş seyahatlerinde bavulunuzda olması gerekenleri bir araya getirdik. İş için kısa süreli veya uzun süreli bir seyahate çıkacağınız zaman tatile gidiyormuş gibi değil iş için yanınızda bulundurması gereken pratik ve temel eşyaları elmaelma.com okurları için bir araya getirdik. İş için çıkacağınız seyahate bavulunuzda çok uzun bir liste yerine geçireceğiniz günlerde pratik ve temel eşyalar sayesinde geçireceğiniz günleri daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

ARABAYLA GEÇİRECEĞİNİZ SERYAHTLERDE...

İş seyahatleri için genellikle arabayı tercih edenlerdenseniz, eşyalarınızla ilgili yer sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Yine de ihtiyacınız olandan fazla miktarda eşya almanız, aradığınızı bulmayı zorlaştırabilir. Bu nedenle büyük bir bavul yerine, fazla sayıda bölmeye sahip orta boy bir bavul tercih etmelisiniz. Ek bölmeler, şarj, kişisel bakım malzemesi vb. sıklıkla kullanacağınız eşyaları çabuk bulmanızı sağlayacaktır.

KİŞİSEL BAKIM MALZEMELERİNİZİ UNUTMAYIN!

Valizinizde çok yer kaplamaması  ve kolayca ulaşabilmeniz için tüm kişisel bakım malzemelerinizin yer alacağı bir seyahat kiti edinin. Hazır olanları satın alabileceğiniz gibi, kendi kitinizi de oluşturabilirsiniz. Böylece görüşmelerinizden önce yenilenerek işinize daha enerjik başlamanız için ihtiyacınız olan her şeyi en kompakt haliyle yanınızda taşıyabilirsiniz.

 ELEKTRONİK ALETLER HAYAT KURTARIYOR!

 Elektronik aletleriniz olmadan asla! Bu yüzden şarj aletlerinize bolca ihtiyacınız olacak. İşinizi şansa bırakmamak içinse, mutlaka mobil şarjlar edinin. İhtiyacınız olan her anda kullanabileceğiniz mobil şarjlar, toplantı esnasında ya da yolda telefon görüşmenize devam ederken şarjınızın bittiği anlarda hayat kurtarıcı olabilir. Üstelik valizinizde de çok yer kaplamıyor, yani bir tane edinmemek için hiçbir sebebiniz yok!

YANINIZDA DİSK BULUNDURMAYI UNUTMAYIN! 

Toplantı ya da sunumlarınız için ihtiyaç duyduğunuz belgeleri yanınızda güvenle taşımak için geniş hafızalı bir harici diske ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede büyük boyutlu dosyaları bilgisayarınıza yüklemek durumunda kalmazsınız ve bilgisayarınızı da daha hızlı ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

ANLIK SAĞLIK DURUMLARI İÇİN SAĞLIK KİTİ BULUNDURUN!

Uzun süreler araba kullandığınız için, seyahat esnasında sizi halsiz bırakacak bazı rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle yanınızda; soğuk algınlığı, baş ağrısı, mide bulantısı ve mide yanması gibi sık rastlanan şikayetleri dindirecek ilaçlardan oluşan minik bir çanta bulundurun. Bu ilaçlara ek olarak, düzenli olarak aldığınız ilaçları da mutlaka bu çantaya ekleyin.

SEYAHAT ÜTÜSÜ HAYAT KURTARIYOR!

Ne kadar uzağa gidersiniz gidin, iş görüşmelerinizde her daim şık görünmelisiniz. Kıyafetlerinizi her ne kadar dikkatlice katlasınız da, kimi zaman onları kırışmaktan kurtaramayabilirsiniz. Özellikle bavulunuzda çok kıyafet varsa… Bu nedenle valizinizde yer olmasa dahi arabanızın bagajında mutlaka seyahat boyu bir ütü bulundurmayı ihmal etmeyin.

Yorumlar