Işıltılı makyaj nedir nasıl yapılır sağlıklı görünen ışıltılı makyajın 4 sırrı!

Işıltılı makyaj nasıl yağılır? Işıltılı makyaj nedir? Işıltılı makyajın püf noktaları nelerdir? Cildinize hem doğallık hem de ışıltı kazandırmak için...

Işıltılı makyaj nedir nasıl yapılır sağlıklı görünen ışıltılı makyajın 4 sırrı!

Işıltılı makyaj nasıl yapılır? Işıltılı makyaj neye denir? Işıltılı makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir? Biz kadınlar için kozmetik denince akan sular durur! Elmaelma.com olarak son zamanların en trend makyajı olan hem doğal hem de ışıltılı bir makyaj yapmanın püf noktalarını bir araya getirdik! Sizde oldukça pratik ve son derece sağlıklı duran bu makyajı sizin için hazırladığımız aşamalar ile yapabilirsiniz!

HER ADIMDA OLDUĞU GİBİ CİLDİ NEMLENDİRMEYİ UNUTMUYORUZ!

Hangi makyajı yaparsanız yapın ilk adım her zaman nemlendirme işlemi olmalıdır. Nemlendirilmiş bir cilde makyaj yaptığınız zaman fondötenin cildinizde parçalanmasını önlemiş oluyorsunuz. Cildinizi kusursuz bir makyaja hazırlamak için cildinizi iyi bir şekilde ihtiyacı kadar nemlendirin. Böylelikle makyaj cildinize daha iyi bir şekilde oturmuş olacaktır.

TEN MAKYAJINI ABARTMAYIN!

En başında da bahsettiğimiz gibi bu sefer makyajda amacımız doğal ve ışıltı olduğu için olabildiğince ten makyajınızı minimuma indirgemeniz gerekiyor. Bu yüzden ten makyajı yaparken ten renginizdeki kapatıcınızı kusurlarınızın üzerine küçük noktalar bırakın ve sünger veya parmaklarınızla ufak dokunuşlar yapın daha sonra çok ince yapıda renk veren bir fondöten uygulayıp cildinize yedirin. İşte ten makyajınız bu kadar. 

IŞILTILI GÖZLER...

Doğal ve ışıltılı makyajın için oldukça önemli bir adıma geldik. Enerjik ve sağlıklı bir görünüm için göz kapaklarınıza açık tonlarda bir far bazı uygulayın. Daha sonra doğal ten renginizde bir far ile göz kapaklarınızın katlanma bölgelerine uygulayarak göz kapaklarınıza derinlik kazandırın. Göz pınarlarınıza simli olmayan ancak hafif ışıltılar  barındıran bir far ile ufak dokunuş yapın.

HEM ALLIK  HEM RUJ!

Cildinize hafif yanmış ancak cildinizi canlı gösteren bir allığa ihtiyacınız var bunu sağlamanın en güzel yolu ise dudak renginizden bir kaç ton daha pembelik barındıran bir ruj ile yanaklarınıza hafif sürerek parmaklarınızla yayın. Daha sonra dudaklarınıza da uygulayın işte hepsi bu kadar!

Yorumlar