İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kür tarifleri leblebi tozunu denediniz mi?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kür tarifleri nelerdir? İstenmeyen tüylerden doğal yöntemlerle kurtulma yolları nelerdir? İşte tarifleri...

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kür tarifleri leblebi tozunu denediniz mi?

İstenmeyen tüylerden doğal yöntemlerle kurtulmak mümkün mü? İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kür tarifleri nelerdir? İstenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler nelerdir? Biz kadınlar her ne kadar kişisel bakım ile aramız haşır neşir olsa bile ne yazık ki tüy kıl işleri her zaman en nefret ettiğimiz ve yapmak zorunda kaldığımız konulardan biri olarak kişisel bakımlarımızda düzenli olarak yerini alıyor. Cildimizle düzenli olarak etkileşim halinde olan çeşitli ağda bantları veya tıraş bıçakları bir zaman sonra alerjik reaksiyon göstermesine neden olabiliyor. Elmaelma.com olarak sizin için evde doğal olarak hazırlayıp uygulayabileceğiniz 3 kür tarifini hazırladık! İstenmeyen tüylere bu kür tarifleri ile veda edebilirsiniz.

istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yolları

LEBLEBİ TOZU KÜRÜ İÇİN...

MALZEMELER

2 yemek kaşığı leblebi tozu
1 yemek kaşığı süt kreması
2 çay kaşığı süt
1 çay kaşığı zerdeçal

Hazırlanışı ve uygulaması; Tüm malzemeleri yumuşak bir kıvam alana kadar bir kapta karıştırın. Oluşan karışımı yüzünüze sürün ve 20 dakika kurumasını bekleyin.
Ilık su ile maskeyi yüzünüzden temizleyin. Karışımı düzenli olarak 1 ay boyunca haftada 2-3 kere uygulayarak istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

YUMURTA

MALZEMELER

1 yumurta beyazı
1 yemek kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı mısır nişastası

Hazırlanışı ve uygulaması; 

Malzemeleri pürüzsüz bir macun elde edene kadar çırpın.
Yüzünüze uygulayın ve kurumasını bekleyin. Maske kuruduktan sonra tüylerin çıkış yönüne doğru yüzünüzden çekin.

NOHUT UNU KÜR TARİFİ

MALZEMELER

Yarım kase nohut unu
Yarım kase süt
1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu
1 tatlı kaşığı taze krema 

Hazırlanışı ve uygulaması;  Nohut ununu bir kaba koyun. Üzerine süt, zerdeçal tozu ve kremayı ekleyerek çırpın. Tüylerin büyüme yönüne sürün ve yarım saat bekleyin. Kuruduktan sonra ılık su ile yıkayın.

 

 

Yorumlar