İyi öpüşme teknikleri nelerdir? Öpüşürken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Herkes iyi öpüşmeyebilir, o ilk öpücükten sonra zamanla tarzınızı ve zevkinizi değiştirebilirsiniz. Önemli olan partnerinizi ve sizi mutlu edecek öpücüğü bulmak

İyi öpüşme teknikleri nelerdir? Öpüşürken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Öpüşmek doğuştan edinilen bir şey değildir. Bu noktada o ilk öpücükten sonra ''Acaba kötü mü öpüşüyorum?'' gibi sorular sorarak kendinize yeteri kadar güvenmiyorsanız bir kaç küçük tavsiyeye ihtiyacınız var demektir. Fakat asla unutmamanız gereken konu şudur ki, öpüşmek sizi ve partnerinizi mutlu edecek şekilde olmalıdır en temel yöntemide budur...

öpüşmenin en etkili yöntemi nedir

1) Öpüşmede dikkat etmeniz gereken en etkili şey hijyendir!

Her ne kadar nadir de olsa nefesi kötü kokan insanlarla öpüşmeyi seven kişiler çok azdır. Mükemmel öpüşmenin yöntemini arayanlar? Parlak temiz dişler ve taze bir nefes şarttır. Görünüş de önemlidir. Dişlerinizi düzenli olarak fırçalamaya kendinizi şimdiden alıştırsanız iyi olur. Size bu konuda verebileceğimiz en güzel tavsiye bakımlı olun, temiz olun.

2) Öpüşmeye ilk başlarken...

Geldik fasülyenin faydalarına. Öpüşmeye başlarken hem çekici olmak hemde olgunluk açısından biriyle ilk kez öpüşeceğiniz zaman özellikle önemlidir. Bir iki dakikanız olsa bile ağırdan alın. Aceleyle yapılan öpüşme pek hatırda kalmaz.

3) Ne çok sert olun ne de çok yumuşak!

Her ne kadar bu durum kişiden kişiye göre değişiklik gösterse bile partnerinizle ilk öpüşme esnasında biraz gizem biraz etkilemek için ne çok sert davranın ne de olduğunuzda sert! Unutmayın öpüşmek güç gösterisi değildir. Bir diğer taraftan bakacak olursak yumuşak öperseniz partneriniz varlığınızdan şüphe etmeye başlayacaktır, karşınızdaki insanla paylaşacağınız bu öpücüğün asıl amacından uzaklaşırsınız.

4) Ne kadar sürmeli?

Öpüşme konusunda sıklıkla sorulan sorular arasında öpüşmenin süredir. İyi öpüşmek için uzun mu olmalı yoksa kısa mı sürmelidir? Genel olarak eğer yaptığınız şeyden zevk alıyorsa size kibarca karşılık verecektir. Dudaklarını sizinkine göre hareket ettirecektir. Ya da dilini kullanarak öpecektir. Büyük olasılıkla vücutlarını sizinkine göre hareket ettirecektir. Ya da ellerini üzerinizde gezdirecektir. En azından oldukça iddialı olacaktır. Diğer taraftan eğer yaptığınız şeyden zevk almıyorsa kendini hafifçe geri çekebilir ya da onu öpme şeklinizi değiştirmeye çalışabilir. Nefes alış verişi yavaşlayabilir. Emin değilseniz geri çekilin ve gözlerinin içine bakın. Sabır mı yoksa arzu mu görüyorsunuz? Bu cevabınız olacaktır.

5) Öpüşürken vücut teması...

Öpüşürken vücut temasınız oldukça önemlidir. Partnerinizle öpüşürken ellerinizi kullanmamanız neredeyse imkansızdır. O halde ellerinizi nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor çünkü bu öpüşünüzü daha iyi ya da daha kötü hâle getirir. Öpüşürken ellerinizi nasıl kullanacağınız karşınızdaki insanla ilgili bazı bilgiler gerektirir. Eğer o insanı ilk kez öpüyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Hiç şüpheniz olmasın daha seksi bir şekilde dokunmanız için yeşil ışık yakan biri öpmenize de izin verecektir. 

 

Yorumlar