İzel’in saçlarını kazıtmasının sebebi….

Şarkıcı İzel Çeliköz, Gülben Ergen'le stüdyoda çektirdiği son fotoğrafıyla şaşırtmıştı. Fotoğrafta saçlarını kazıttığı ve hayli kilo aldığı görülüyordu. İzel, bunun sebebini Instagram hesabından açıkladı.

İzel’in saçlarını kazıtmasının sebebi….

Uzun bir süredir sahnelerden uzak kalan ve yeni albüm yapmayan İzel Çeliköz, Gülben Ergen'le yeniden stüdyoya girdi. Stüdyoda çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada olay oldu. Çok kilo aldığı, bu arada saçlarını da kazıttığı görülüyordu.

Sebebi depresyon

İzel'in şaşırtan görüntüsünün altında depresyonun yattığı ortaya çıktı. Son dönemde müzik dünyasından kopan, ayrıca istemeden kilo alan şarkıcının depresyona girdiği, bir gün kendi kendine evinde saçlarını kestiği, ardından kuaföre giderek tamamen kazıttığı öğrenildi.

"Tatsız bir dönemden geçtim”

 İzel Çeliköz Instagram paylaşımında şunları yazdı: “Gülben'imin doğum gününde stüdyoda müthiş bir gün geçirdik. Müzikle iç içe olduğum her an daha iyiyim. Evet tatsız bir dönemden geçtim. Evet kilo aldım ve evet saçlarımı sıfıra vurdum. Dertlerimi kazıttım adeta. Beni şimdi görüp şaşıranları, yeni başlangıcımla daha da şaşırtacağım. Yanımda olan, olmayan herkese iyiyim diyor ve selam yolluyorum.”

Yorumlar