Jennifer Lawrence’ın güzellik ve bakım sırları neler?

Hem doğal olup hem de seksi görünmeyi başaran nadir kadınlardan biri olan Jennifer Lawrence’ın güzellik sırlarını araştırdık!

Jennifer Lawrence’ın güzellik ve bakım sırları neler?

Jennifer Lawrence son yıllarda yıldızı parlayan oyunculardan, herkes onun duru güzelliği ve parlak cildini kıskanıyor! Günlük hayatında sıfıra yakın makyajla gezen oyuncunun güzellik ve bakım sırlarını sizler için araştırdık! Jennifer, günlük hayatında makyaj yapmayı sevmiyor. “Zaten çekimlerde, setlerde ve özel davetlerde cildimi yeterince yoruyorum. Bir de günlük hayatımda makyaj yapmayı sevmiyorum. Günlük hayatımda yaptığım tek şey pembe bir ruj sürmek.” Diyor. Onun yerine cildine düzenli bakım yaptırarak daha canlı görünmesini sağlıyor.

Sabah kalktığında tek güzellik rutini; cildini yıkayıp, nemlendiricisini sürmek. Onun dışında farklı bir rutininin olmadığını söylüyor. “En güzel güzellik çabasız güzellik” olduğunu söylüyor. Jennifer’ın nemlendiricisinin kendisinin de yüzü olan Dior markasının  Hydra Life Extreme Creme. “Her sabah yüz nemlendiricimi uygularım. Bu nemlendirici, cildime çok iyi geliyor, anında ferahlıyorum.” Diyor.

Yorumlar