Kadın orgazmını yüzde 17 arttıran vibratör tekniği

Kadın orgazmı süresi nasıl arttırılır sorusuna yanıt arayan İngiltere merkezli bir araştırma kadın orgazmını yüzde 17 oranında arttıran bir çözüm buldu.

Kadın orgazmını yüzde 17 arttıran vibratör tekniği

Kadınlar! Cinsel ilişkide aldığınız keyfi arttırmak ister misiniz?

Elbette evet dediğinizi duyar gibiyiz.

Biz de yanıtı evet olanlar için yapılan bir araştırmanın sonuçlarını derledik. Araştırma sonuçlarına göre kadın orgazmını yüzde 17 oranında arttıran bir çözüm var. Elektrikli vibratörler.

Araştırmalar elektrikli vibratörlerin manuel vibratörler ve mastürbasyona oranla orgazmı fark edilir oranda yükselttiklerini ortaya koydu. İngiltere'de faaliyet gösteren bir iç çamaşırı markası vibratörlerin etkisini laboratuvar ortamında test etti. Araştırmada yaş ortalaması 31 olan heteroseksüel kadınlardan bir grup oluşturdular. Araştırmada uyarılma sırasında anal kaslarda, beyin aktivitelerinde, duygusal durumlar incelendi ve orgazm yaklaştıkça fiziksel ve zihinsel olarak tepkileri ölçüldü. Araştırmayı yürüten doktorlar, vibratörün kullanılması sırasında orgazm süresinin çok daha fazla olduğunu gördüler. 

Araştırma manuel bir mastürbasyonda orgazm hissinin ortalama 6.5 dakika sürdüğünü, vibratörle ise bu sürenin 26.4 dakikaya çıktığını ortaya koydu.

SEKS OYUNCAKLARINA ALIŞMAK ZAMAN ALIYOR

Araştırmayı yapan uzmanlar, orgazm süresini arttırmak için vibratör almaya karar veren kadınları ise uyarıyor. Bu tip seks oyuncaklarına alışmanın zaman aldığının altını çizen uzmanlar, alışmayla birlikte orgazm süresinde uzama olacağını ilk denemede etki etmeme ihtimali olduğunu da söylediler. 

ALFA BEYİN DALGASINI ARTTIRIYOR

Çalışma ayrıca vibratör kullanıldığı sıralarda kadınların beyninde alfa beyin dalgasının arttığını da gösterdi. Bu kadınların orgazm olmak için elektrikli bir vibratörle daha az çaba harcamalarını ve daha yüksek keyif almalarının sonucu olduğu açıklandı. 

BU ARAMALARI GÖRÜP ARAŞTIRMAYA BAŞLADILAR

Araştırmayı yapan Lovehoney adlı iç çamaşırı markasının internet sitesinde 1 yıl içinde vibratör ve iç çamaşırıyla ilgili 6 milyondan fazla arama yapıldı. Arama terimlerinin farklılığı ve sayıca çokluğu şirketi bir araştırma yapmaya itti.

 

 

 

Yorumlar