Kadınlar erkeklerde ilk nereye bakar işte kadınların erkeklerde bayıldığı vücut bölgeleri

Kadınlar erkeklerde ilk nereye bakar? Kadınları erkeklerde etkileyen yerler nereler? Bir kadın bir erkeğin en çok neresinden etkilenir? İşte cevaplar...

Kadınlar erkeklerde ilk nereye bakar işte kadınların erkeklerde bayıldığı vücut bölgeleri

Kadınlar, erkeklerin vücudunda en çok nereye bakar? Bir kadın için erkekte olmazsa olmaz vücut hatları nereledir? Kadınlar erkeklerde ilk nereye bakar? gibi soruların cevaplarını haberimizden bulup kadınları çözmek için bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

İLİŞKİ SIRASINDA GÖBEKLERİN DEĞMESİ

Baklavalarınız olsun ya da olmasın ya da baba göbeğine sahip olun onlar için sizin karın bölgenizde çekici bir şeyler var. Uzmanlara göre karın bölgesinin sıcaklığını hissetme isteği ya da ilişki sırasında ilk temas edilen bölge olmasından dolayı olabileceğini söylüyorlar ve çoğu zaman cinsel ilişki sırasında ellerin karın bölgesinde dolanıp kalması da bunu etkiliyor

GÖZLER PARTNERİNİZİN RUHUNA ERİŞMENİZİ SAĞLAR

Göz göze gelmek başta rahatsız edici olabilir. Ama bu olay iletişiminizi güçlendirir ve çeşitli yatak oyunlarında eğlenceli bile olur. İlk dokunuştan önce genelde gözler birbirine 10 dakikadan uzun bir süre kadar kenetlenir. İlişki sırasında ise göz teması hafiflese de basit şekillerde devam eder. İlişki devam ettikçe gözleriniz kapalı olsa bile gözler bir araya gelir ve bu sırada partnerinizin vücudu hatta ruhun sizin olur. Yatağa gitmeden önce bol bol göz teması kurmayı unutmayın. Başka bir örnek olarak da eğer ilk buluşmanızdaysanız konuşurken ya da sessizlik anında göz temasını koparmamak sizi rahatlatır ve size keyif verir.

UZUN KOLLU GİYMENİZ KADINLARI DAHA ÇOK ÇEKER

Kol yapımıza göre kadınlar erkekler hakkında birtakım fikirlere öngörülere sahip olurlar. Peki ya bunlar neler? Kaslıysa? – “Spor yapıyor olmalı. Vücudunun geri kalanında da keşfedilmeyi bekleyen kaslar olabilir.” Kıllıysa? – “Göğsü kıllı olabilir”
Temiz ve kassızsa? – “Büyük ihtimalle her yeri temiz ve cılızdır.” Kadınlar genelde erkeklerin uzun kollu giymesini kısa kollu giymesinden daha fazla tercih ederler.

ŞEHVETLİ BİR ÖPÜCÜK

Gerçek şu ki şehvetli bir öpücük cinsel ilişkinin vazgeçilmez bir unsurudur. Kadınlar seksi bir ağıza çok önem verirler çünkü bu onlar için karşındakinin öpüşmede iyi olduğunu ve ağzıyla ne yapması gerektiğini bildiğini düşünürler.

GÜLÜŞ MIKNATIS GİBİDİR

Ağızla ilişkili olarak gülüşünüz sizin mıknatısınızdır. Büyük güzel bir gülüş ve çekici dudaklar her kadının arzulayacağı cinsten bir şeydir. Gülüşleri de aynı ağız yapısı gibi erkeklerin iyi öpüşebildiğine işaret olarak görürler. Ayrıca iyi bir gülüş kibar ve anlayışlı oluşun bir göstergesidir. Güzel bir gülüş güçlü çene hatlarına işarettir ve kadınlar için güçlü çene hattı demek kaslı bir yapı ve sağlıklı oranda testosterona sahip olduğuna işarettir.

GÜZEL ELLER GÜZEL DOKUNUŞLARI GETİRİR

Eller hakkında neler düşünüldüğünü az çok biliyorsunuz. Güzel eller güzel bir dokunuşa işarettir cinsel ya da cinsel olmayan iki anlamda da düşünebilirsiniz. El ele tutuşulduğunda ise yumuşaklığa ve kavrayabilme yetilerine dikkat ederler ki bunun ne demek olduğunu da biliyorsunuz.

GÜÇLÜ SIRT HATLARI

Çoğu kadın tutkulu bir seks sırasında erkeklerin sırtını tırnaklamayı sever. Güçlü bir sırt hattının da kadınlara neler anlattığını şu andan itibaren az çok anlamışsınızdır. Güçlü sırt hatlarınızı gösterin ve içlerinde yaratığı serbest bırakmalarına yardımcı olun.

SAÇLAR SON DERECE ÖNEMLİ

Kadınlar gerçekten erkeklerin saçlarında ellerini gezdirmekten çok hoşlanırlar ve bu işi cinsel ilişki sırasında da sıkça yaparlar neden diye sorarsanız bu hareket onlara seksin kontrol gücünü verir. Daha fazlasını istediklerinde ise saçları daha sıkı kavrarlar.

MİMİKLER...

Evet, kadınlar gülüşünüzü gözlerinizi tercih ederler ama aslında yüzünüz apayrı bir olaydır. Yüz ifadeniz ve mimikleriniz kadınlara ne kadar güçlü ve kararlı olduğunuzu gösterir.

KALÇAYA VURMA

Çoğu kadın seks sırasında veya seksten önce erkeklerin poposuna vurmayı sever. Peki, neden vururlar? Bir araştırmaya göre bu kadınların daha iyi hissetmesine yardımcı oluyormuş. 

Yorumlar