Kadınlar nasıl orgazm olur yanlızca bu mantarı koklayarak orgazm oldular!

Hawai'nin volkanik arazilerinde yetişen bu mantarın kadınlar üzerindeki etkilerine inanamayacaksınız!

Kadınlar nasıl orgazm olur yanlızca bu mantarı koklayarak orgazm oldular!

HAWAİ'YE ÖZGÜ BİR MANTAR...

Kadınları kokusuyla orgazm ettiğine inanılan ve Hawaii’nin volkanik yamaçlarında yetişen bu mantar türü sarı ,yeşil, kahverengi olarak farklı renklrede olabiliyor. Orgazmı sağlayan bu mantarlar,  yalnızca lavların üzerinde yetişebiliyor.

ERKEK CİNSEL ORGANINA BENZİYOR!

2001 yılında John Halliday ve Noah Soule isimli araştırmacılar tarafından incelenen mantarın, “Dictyophora” familyasından bir mantar olduğu ortaya çıkartıldı. Dictyophra türü mantarların tümü erkek cinsel organını andırmakta...

ERKEKLER KOKUSUNDAN İĞRENDİ

“International Journal of Medicinal Mushrooms” adlı dergide bu mantar hakkında yayınlanan çalışmada mantarı koklayan kadınların yarısına yakının orgazma yakın tepkiler verdiği ortaya koyuldu. Çalışmada enteresan bir sonuca daha ulaşıldı, mantar kadınlara bu şekilde etki etse de, erkekler bu kokuyu iğrenç ve etkisiz buldu.

BU NASIL MÜMKÜN OLABİLİYOR?

Peki nasıl oluyor da mantar kadınlar üzerinde orgazma benzer etkiler uyandırabiliyor? Tabiki de mantarın yapısında bulunan hormon benzeri bileşikler sayesinde. Bu horman benzeri bileşikler seks sırasında salgılanan nörotransmitterlerle benzerlik taşıyor. Bilim insanlarına göre mantarın bu kokuya sahip olmasının sebebi, böcekleri üzerine çekerek sporların taşınmasını ve böylece üremeyi sağlamak.

 
Yorumlar