Kadınlarda cinsel isteği arttıran bitkiler nelerdir libidoyu arttırıyor!

Kadınlarda cinsel isteği arttıran bitkiler nelerdir? Kadınlardaki cinsel isteksizliği gidermenin yolu doğadan geçiyor. İşte 7 şifalı bitki!

Kadınlarda cinsel isteği arttıran bitkiler nelerdir libidoyu arttırıyor!

Kadınlarda cinsel isteksizlik pek çok nedenden dolayı ortaya çıkabiliyor. Bunlar günlük yaşamın kargaşası,iş stresi, depresyon vb gibi sebeplerle olabilmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırmanın çeşitli yolları bulunuyor. Bunlardan biri de doğadan yararlanmaktır. Doğada bulunan bazı şifalı bitkiler kadınlarda afrodizyak etkisi yaratabiliyor. Peki kadınlarda cinsel isteği arttıran bitkiler nelerdir? İşte kadınlarda cinsel isteği arttıran 7 şifalı bitki! 

SAFRAN

Bu bitkiyi aktarlarda çok rahat bulabilirsiniz. Baharat olarakta kullanılan safran çiçeğinin kurutumuş yapraklarıdır. Safran cinsel isteğinizi arttırmaya yarayan bir bitkidir. Bitki çayınıza, yemeğinize, salatanıza koyabilitsiniz. Research International’da yayınlanan bir makalesinde John P. Melnyk, Massimo F. Marcone, safran bitkisinin en güçlü afrodizyaklardan biri olduğunu söylüyor.

MUSKAT

Yine muskat da baharatçılarda kolaylıkla bulabileceğiniz bir bitkidir. Bu bitki bebek cevizi olarakta bilinmektedir. Yemeklere, tatlılara lezzet katmak için kullanılır, sakinleştirmek ve gazlarını gidermek için bebeklere de verilir. BMC Complemenetary & Alternative Medicine’de yayınlanan bir araştırma, muskat tüketmenin libidoyu artırıcı bir etkisi olacağını ıspatlıyor.

KARANFİL

Çayınıza atın, çiğneyin, toz haline getirin, yağını kullanın. Naıl kullanırsanız kullanın karafilin her türhlüsü seks hayatınızı olumlu yönde etkiliyor.Asya ülkelerinde erkeklerin erken boşalma gibi sorunları önlemek için tükettiği karanfilin kadınlarda da güçlü bir afrodizyak etkisi yaptığı biliniyor.

GÜL

Gülün cinsel isteğinizi arttırmaya yaradığını biliyor muydunuz? Güllü kokular veya bitki çayı olarak demleyeceğiniz gül yaprakları, libidonuzun artmasına yardımcı olacak.

TARÇIN

Kan şekerini dengeleyen,kan dolaşımını hızlandıran, vücuttaki mikropları öldüren bu besin aynı zamanda, afrodizyak etkiside yapabiliyor. 

YASEMİN 

Yaseminin baş döndürücü ve güçlü kokusunu herkes bilir. Bu müthiş koku aynı zamanda afrodizyak etkisine sahip bitkiler arasında yer alıyor. Piyasada hazır bulunan yaseminli yeşil çaylardan tüketebilir ya da yasemin yağını aromaterapi yöntemleriyle (buğu, masaj vs.) en güçlü afrodizyaklardan biri olan yaseminden faydalanabilirsiniz.

GİNSENG

Yine ülkemizde pek bulunmayan ama etkisi tüm dünyada bilinen bir bitki Ginseng. Bitkisinin köklerini çeşitli şekillerde kullanarak inanılmaz faydalar elde edebileceğiniz gibi, Ginseng kullanarak cinsel isteksizliğinize de son vermeniz mümkün.

 

 

Yorumlar 1 yorum