Kadınları seksi gösteren davranışlar nelerdir?

Biz kadınlar her zaman seksi görünmek isteriz, bir kaç taktikle çok seksi olabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kadınları seksi gösteren davranışlar nelerdir?

Hanımlar seksi değilim diye üzülmeyin, seksi doğulmaz seksi olunur çünkü! Bir kaç küçük tatktikle çok seksi bir kadına dönüşebilirsiniz. Sizler için o basit ama işinize yarayacak olan taktikleri derledik! Mutlaka denemenizi öneririz. Hoşlandığınız bey ile aranızda bir köprü oluşmasını istiyorsanız bir kaç küçük numaraya ihtiyacınız olacağını unutmayın... 

KIRMIZI RUJ SÜRÜN

Açık renk ruj trendi olsa da kırmızının etkisi bambaşkadır, unutmayın. Zaten boşuna “Kiraz dudaklım,” dememişler. Size tavsiyemiz, kırmızı ruj süreceğiniz zaman, dudak kalemi kullanmayı da ihmal etmemeniz, böylece daha mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Seçiminizi mat kırmızdan yana kullanın. Ne kadar erkeksi görünseniz de, kırmızı dudaklarınızla etrafınızdakileri alev yakacağınıza şüphe yok.

SIRADAN OLANI, SIRADIŞI GİYİN

Ceketi ters düz edin, uzun eteği katlayıp giyin demiyoruz! Biraz yaratıcı gücünüzü kullanın. Örneğin, beyaz erkek gömleğini düğmelerini iliklemeden, kruvaze gömlek gibi sarmalayarak, kemerle, ister Jean isterseniz etek üzerine giyebilirsiniz.

GÖSTERİŞLİ KÜPELER SEÇİN

Kıyafetle fazla oynayamıyorsanız, aksesuarlarla oynayın. Büyük ve gösterişli küpeler, her zaman çok seksi görünmenize yol açar. Bir de saçlarınızı topuz yapıp, bu küpeleri takarsanız, sizden daha gizemlisi olamaz. Tabii makyajınızın hafif olmasına özen gösterin.

DANTEL HER ZAMAN SEKSİ

Göğüsleri açarak seksi olunmaz! Ama dantel bir elbiseyle hem gizemli hem de seksi olunabilir.

SAÇ ŞEKİLLERİ

Tüm erkeklerin tav olduğu bir başka hareket ise saçlarınızı kalemle dağınık şekilde topuz yapmanız.

Yorumlar