Kadınlarınların orgazm olamamasının nedeni nedir?

Kadınlar erkeklere oranla orgazm olma çeşitliliği daha fazla olmasına rağmen kadınların orgazm olması zorlaşıyor peki bunun nedeni nedir?

Kadınlarınların orgazm olamamasının nedeni nedir?

Kadın ve erkeğin arasında iyi bir ilişkinin parçası olan orgazm cinselliğin oldukça önemli bir parçasına sahiptir. Kimi zaman cinsel birliktelik esnasında ufak orgazm taklitleri olabilmektedir. Bunun nedeni ise parnerine yetersiz imajı vermemektir. Ancak bu noktada genel anlamda orgazm olmama nedenleri arasında yer alan bir kaç neden bulunmaktadır...

KENDİNİ KEŞFEDEMEME DURUMU

Birçok kadın kendini cinsellikte keşfedemediği için bu tür sorunlarla karşılaşabilmektedirler. Bu noktada kadınların kendilerini tanımaları için belirli bir zamana ihtiyaçları bulunmaktadır.

İNANMAMA DURUMU

Orgazm bir türk fiziksel ve zihinsel gerçekleşen süreçtir. Kişi çoğu zaman kendini orgazm olmaya odakladığı için istediği sonuca ulaşamamaktadır. Bazende kişi bu deneyimi yaşamadığı için böyle bir duruma kendilerini konduramıyor olmalarıdır. 

YETERİ KADAR UYARILMAMA

Çoğu kadın partnerinden yeteri kadar haz alamadıkları için bu deneyim gerçekleşmemektedir. Bu genellikle partnerlerinin kendilerini yeteri kadar tanımamalarından kaynaklanmaktadır. 

ACELE ETME DURUMU

Cinsellik esnasında partnerin duruma göre aceleci davranması kadını bu durumdan alıkoymasına neden olabilmektedir. 

YAKINLIK DERECESİ

Kadınlar için fiziksel ve duygusal bağ ön planda olduğu için partnerleriyle aralarındaki bağ yeteri kadar güçlü olmadığında bu durum gerçekleşmeyebilir.

Yorumlar