Kahkül kimlere yakışır?

Saçlarınızda boyatmak dışında farklı bir hava katmak istiyorsanız her dönem popüler olan asla modası geçmeyen saçınız kahkül kestirebilirsiniz. Kahkül kestirirken yüz tipinize göre kestirmeniz çok önemlidir. Kahkül kimlere yakışır.

Kahkül kimlere yakışır?

Saçlarınızı boyatmak dışında farklı bir hava kazandırmak istiyorsanız modası asla geçmeyen her dönem popüleritesini koruyan kahkül kesimlerini tercih edebilirsiniz. Bugün sizler için yüz tiplerinize göre kahkül kesimlerinde dikkat edilmesi gereken hususları sıraladık. İlk olarak kahkül yüz şeklinize göre kahkül kesildiği zaman kadınları hem daha genç gösteriyor hemde modern bir görünüm sağlıyor.

Kahkül saç modellerinde dikkat edilmesi gereken hususlardan biri yüz şeklinize göre  kesilmesidir. Geniş bir alın yapısına sahipseniz kahkül kesiminiz salaş dağınız bir kesim size çok yakışacaktır. Aksine dar bir alına sahipseniz kahkülleriniz sık bir şekilde kesilmelidir bu sizin dar alnınızı hem gizlemeye hemde hoş bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Böylelikle ''dar alınlara kahkül yakışmaz'' klişesini yıkabilirsiniz.

Yorumlar