Kalıcı makyaj nasıl yapılır malzeme olarak neler kullanılır?

Makyajınızın uzun süre dayanması için sizlere birbirinden güzel tüyolar hazırladık. İşte uzun süre dayanan makyaj sırları...

Kalıcı makyaj nasıl yapılır malzeme olarak neler kullanılır?

Önemli bir geceye katıldınız. Ama makyajınız sıcaktan veya stres yaptığınız için terden akmaya başladı. Bütün gecenin tadını çıkarmak yerine makyajınız aktı mı? diye düşünemeye başlarsınız. İşte bu strese girmemek ve gecenin tadını çıkarmak için sizlere makyajınızın nasıl daha uzun dayacağına dair tüyolar vereceğiz.

CİLDİ HAZIRLAMA

Birçoğumuz bu adımı atlıyoruz ancak, makyaj bazı kullanarak cildinizi makyaja hazırlamak hem ten makyajının kusursuz görünmesini hem de çok daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayacak. Parlamayı kontrol altına almak için baz kullanmanız.

RENK EŞİTLE

Cilt tonunu eşitlemek için cilt tonunuza uygun fondötenini noktalar halinde yüzünüze uygulayıp dağıtın. İnceden yoğuna doğru arzu ettiğiniz kağtıcılarla bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

BAKİNG

Makyajını sabitlemek için “baking” yöntemiyle makyajınızı pişirmeyi deneyin. Transparan pudranızı cömertçe göz altlarınıza uygulayın, birkaç dakika kadar bekleyin ardından fazla pudrayı temiz bir makyaj fırçasıyla alın.

SABİTLEME

Son olarak makyaj sabitleyici spreylerle, ten makyajının gün boyu kalıcı olmasını sağlayın. İsteğinize göre mat veya ıslak bitiş veren makyaj sabitleyici spreyleri tercih edebilirsiniz.

Yorumlar