Kalıcı makyaj nedir? Kalıcı makyaj nasıl yapılır? Kalıcı makyaj nereye yapılır?

Güzellik avcılarının ve son dönemin popüler uygulamalarından bir tanesi de kalıcı makyajın ne olduğunu ve nereye uygulandığınız sizler için derledik.

Bugün sizler için son dönemlerde oldukça popüler uygulamalardan bir tanesi olan kalıcı makyaj uygulamasını Güzellik ve Makyaj Uzmanı Murat Akyol'a sorduk. Güzellik uzmanımız kalıcı makyajın ne olduğunu ve nerelere uygulandığını avantajları ile birlikte sıraladı. Sizde kalıcı makyaj yaptırmak isitiyrosanız kalıcı makyaj hakkındaki bilgileri takip ederek aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Kalıcı Makyaj, cildinizin rengini implante etme sanatıdır. Kalıcı makyaj diğer adıyla “mikro-pigment uygulaması” steril ve tek kullanımlık bir iğne yardımıyla natürel ve mineral içerikli boyaların derinin altına yerleştirilmesi işlemidir. Kullanılan pigmentler, bitkisel kaynaklı ve organik boyalar olup kesinlikle yan etki yapmaz. Kalıcı makyaj için kullanılmakta olan boyalar yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, katkı ve koku maddesi içermez.

kalıcı makyaj nedir hangi bölgelere uygulanır

Kalıcı makyaj uygulaması sayesinde kaş, göz çizgisi veya dudaklarda, kirpik diplerinde kirpiklerin gür ve doğal görünmesine, cilt renginizle uyumlu olanaklar yaratılabilir. Kalıcı Makyaj çatlaklar, doğum lekeleri, çiller, yaşlılık lekeleri ve düzensiz cilt renklenmeleri gibi bazı küçük kusurları kapatılabilir veya biçim bozuklukları giderilebilir. En büyük avantajlarından birisi de makyaj tazeleme, yenileme gibi dertleri ortadan kaldırmakta olup, zaman ve para tasarrufu sağlamaktadır.

Yorumlar