Kaş boyama teknikleri nelerdir pratik yöntemler

Özellikle son yıllarda moda olan kalın kaş, hemen her kadının beğenisini kazandı. İşte sizlere kalın kaş makyajı için ipuçları!

Kaş boyama teknikleri nelerdir pratik yöntemler

Son yıllarda kalın kaşın moda olması ile pek çok kadın ya kaşlarını boyuyor ya da belli tekniklerle kalıcı kaşlar yaptırıyor. Peki kaş makyajı yaptığınızda boyamayı fazla abartıp kaşlarınızın belirginliği fazla mı oldu? Büyük ihtimalle kaşlarınıza yanlış makyaj tekniği uyguluyorsunuz. İşte sizlere kaş makyajı yapmak için ipuçları...

KAŞLARINIZI YUKARI DOĞRU TARAYIN

Kaşlarınıza makyaj yapmadan önce yukarı doğru tarayın. Kaşlarınızı tarayarak aralarındaki boşlukları daha net görebilir ve ona uygun makyaj yapabilirsiniz.

BOŞLUKLARI DOLDURUN

Kaş kalemi ile kaşlarının tamamını boyamak en sık yapılan hatadır. Bunun yerine kaş kalemi ile sadece kaşlarının aralarındaki boşlukları tamamlamalısınız.

KAŞLAR NEREDE BİTMELİ

Kaşlarınızın sonunu fazla uzatmak güzel bir görüntü yaratmaz. Peki kaşlarınızın nerede biteceğini nasıl belirleyebilirsiniz? Şimdi bir kalemi elinize alın ve kalemin ucu burnunuzun yanında dururken, çapraz bir şekilde gözünüzün dış kenarından geçmeli. Kalemin diğer ucunun gösterdiği nokta kaşın bitmesi gereken noktayı size gösterecektir.

KAŞ FARI

Şimdi kaş farı ile kaşlarınızın üzerinden geçin. Bu işlemi üst üste değil sadece bir kere yapmalısınız.

SABİTLEYİN

Son olarak kaşlarınızı yukarı doğru tarayarak sabitleyin.

Yorumlar