Kaşlar nasıl alınır nasıl şekillendirilir işte mükemmel kaş şekli için öneriler

Kaş nasıl alınır? Kaş nasıl şekillendirilir? Siz de mükemmle kaşlara ulaşmak için bu önerileri mutlaka dikkate alın ve ifadenizi daha da güzelleştirin.

Kaşlar nasıl alınır nasıl şekillendirilir işte mükemmel kaş şekli için öneriler

Kaş nasıl belirginleştirilir? Kaş nasıl alınır? Kaş alma yöntemleri nelerdir? gibi soruların cevaplarının yanı sıra mükemmel görünen kaşlar için size önerilerde bulunacağız. Bu taktiklerle sizler de istediğiniz kaşlara ulaşabileceksiniz.

İPLE ŞEKİLLENDİRİN

Daha belirgin kaş görünümü için cımbız ve ağdayı bir kenara bırakın ve eğer görünümü bozan fazla tüyler varsa bunları iple alı. Hassas bir cildiniz varsa ip yöntemi sizin için ideal, çünkü diğer yöntemler kızarıklığa neden olabilir.

KALEMLE DOLDURUN

Eğer kaşlarınızın arasındaki boşluklardan şikayetçiyseniz, kaş kaleminizle bu boşlukları doldurabilirsiniz. Kaş jeli ile kaşlarınızın yerli yerinde kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu basit adım da fazlasıyla fark yaratacak.

İÇ KÖŞELERE ÖZEN GÖSTERİN

Kaşlarınızı doldururken en önemli şey abartmamak. Hem kaşlarınız belirgin olmalı hem de kaş görünümünüz doğallıktan uzak olmamalı. Kaşlarınızın iç köşelerinde hafif uygulama yapmayı ve ürünü kaşlarınızın bitimine ve ortasına daha yoğun uygulamanızı öneriyoruz.

BADEM YAĞI KULLANIN

Kaşlarını uzatmak uzun ve meşakkatli bir süreç olabilir. Hele ki onları almaya devam ediyorsan! İşleri hızlandırmak için, uyumadan önce badem yağı ile kaşlarını beslemeyi dene. Sabahları ise evden çıkmadan kaş maskaranı uygulayarak kaşlarına istediğin belirgin görünümü ver.

CIMBIZI BIRAKIN

Kaşlarınıza uzaması için zaman verin ve dört haftada bir güzellik salonunu ziyaret edin. Bu ziyaretler arasında kaşlarınızın iyi durması için kaş maskaranızdan yardım alabilirsiniz.

Yorumlar