Kate Middleton'ı 3 ayda 34 bedene indiren diyet listesi

İngiltere tahtının varislerinden Kate Middleton'ın diyet listesini sizler için derledik. İşte Kate Middleton'ı 34 bedene indiren diyet listesinin detayları

Kate Middleton'ı 3 ayda 34 bedene indiren diyet listesi

Kate Middleton Nisan ayında üçüncü çocuğunu dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra eskisinden daha iyi vücuda kavuştu. Kate Middleton'ın doğum kilolarını nasıl verdiği ve Kate Middleton'ın diyet listesi de haliyle merak edilmeye başlandı. Biz de elmaelma.com olarak Kate Middleton'ın diyet listesi ile yasaklı yiyecekler listesini sizin için derledik. İşte Kate Middleton diyetinin detayları...

Kate Middleton'ın boyu 1.75 kilosu ise 54. Kate Middleton'ın bedeni ise 34. Doğum sonrası günlerde 36 bedene çıksada kısa sürede eski formuna geri dönmeyi başarabiliyor. Öncelikle 36 yaşındaki Kate Middleton'ın formunun sırrının egzersiz değil beslenme olduğunu söyleyerek başlayalım. Kardeşi Pippa Middleton'ın egzersiz bağımlısı haline karşın Kate Middleton hem çocuklardan hem de kraliyet işlerinin yoğunluğundan egzersize fazla zaman ayırmıyor. Açık havada yürüyüş ve yüzme düzenli yaptığı iki spor ancak ikinci çocuğunun doğumu sonrası evine spor salonu kurdurduğu ve kişisel antrenörle çalıştığı da konuşulan rivayetler arasında. Kate Middleton'ın çok egzersiz yapmamasına karşın tam bir 'plank' hayranı olduğu konuşuluyor. 

PLANK NEDİR NASIL YAPILIR?

Yere uzanıp yapılan ve herhangi bir ekipman gerektirmeyen plank özellikle kol ve karın kaslarının sıkılaşmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra plank hareketleri sayesinde vücudun tüm kasları dengeli bir biçimde çalışıyor. Yüzüstü uzanılarak ellerin veya dirseklerin üzerinde, vücut dümdüz yere paralel, sabit bir şekilde durarak yapılan bu harekette en az 45 saniye beklemek gerekiyor. Middleton’ın bu hareketi en az 10 kez tekrarladığı biliniyor.

Kate Middleton diyet listesi ve Pippa Middleton'la egzersiz programı

Peki Kate Middleton'ın diyet listesinde neler var? Kate Middleton diyetinin temeli düşük karbonhidrat yüksek protein üzerine kurulu. Özellikle ev yemekleri yeme konusunda hassas olan düşes çocukları olduktan sonra evin mutfağında yemekler pişirmeye de başlamış. Genetik olarak uzun ve zayıf bir vücuda sahip olan Kate Middleton geçmiş dönemlerde diyet listelerinden uzak durmuş ancak kızı Charlotte'un doğumu sonrası tam bir Dukan diyet hayatı olmuş. Topkı kız kardeşi Pippa ve annesi gibi. 

Model ve ünlülerin favorisi olan Dukan diyeti, protein açısından yüksek ve karbonhidrattan düşük besinlerden oluşuyor. Yağsız proteinler, kepekli ekmek, sebze ve meyve içeren beslenme düzenini takip eden Kate Middleton son yıllarda çiğ beslenme akımını da takip ediyor. Kate Middleton'ın diyet listesinde narenciye sularından yapılmış içecekler ve çiğ balıklar favori. Özellikle doğum sonrası kilolarını atmak için Kate Middleton'ın diyet listesinde haftada en az 1 kez çiğ balık eklendiği konuşuluyor. Uzmanlar 'çiğ yemek' diyetinin özellikle saç, tırnak ve cilt sağlığı açısından çok faydalı olduğunu; çünkü pişmemiş yiyeceklerin çok daha fazla vitamin ve mineral içerdiğini belirtti. 

PİZZA YAPMAYI DA YEMEĞİ DE SEVİYOR

Kate Middleton'ın vazgeçemediği yiyecekler arasında pizzalar da bulunuyor. Ancak kalın hamurlar ve şarküteri ürünlerinden uzak pizzaları tercih eden Kate Middleton ev yapımı pizzalar yiyor. Çocuklarıyla birlikte sık sık pizza yaptıklarını da anlatan Kate Middleton malzeme seçimi konusunda da sağlıklı tercihler yapıyor.

Kate Middleton'ın pizza aşkı öyle bir boyuttaki ikinci doğumunu yaptıktan sonra 1 gece hastanede kaldığı sürece düşeşin hastane odasına pizzalar taşınmış. 

Kate Middleton diyeti

KÖRİ FAVORİ BAHARATI

Kate Middleton'ın favori baharatı ise Hint mutfağının vazgeçilmesi köri. Hint yemeklerini de seven Kate Middleton'ın dışarıdan söylediği tek yemek türü de bu. Yemeklerini hazırlamak için bir saray şefine güvense de Kate mutfakta kendi yemekleri hazırlamayı seviyor. Öyle ki Kraliçe için Noel yemeği hazırlamışlığı bile var. 

KATE MIDDLETON'IN DİYET LİSTESİNDEKİ YASAKLI YİYECEKLER

Kraliyet şefi Darren McGrady ise The Sun gazetesine düşesin yasaklı yiyecekler listesini açıklamıştı. Kraliyet menüsünden makarna, pilav ve patatesleri tamamen yasak. Makarna gibi karbonhidratlı yiyeceklerden uzak kalmayı tercih ettiği için karar kişisel nedenlerden biri oldu. Aynı zamanda yasaklı yiyecekler listesinin başında sarımsak da var. 

KATE MIDDLETON DİYETİ LİSTESİNDE NELER VAR?

Kate Middleton'ın yaz aylarında uyguladığı diyet listesinde olan yiyeceklerin bazıları şöyle:

- Bol bol karpuz salatası

- Soğuk domates çorbası

- Kurt üzümü, marine edilmiş çiğ balık ve badem sütü.

- Çiğ balık

 

 

 

Yorumlar