Kaz ayağı kırışıklıkları nasıl geçer yeşil çay mucizesine tanık olun!

Kaz ayağı kırışıklıkları nasıl geçer? Göz çevresinde oluşan kaz ayağı kırışıklıklarını gideren doğal yöntemleri sizler için hazırladık!

Kaz ayağı kırışıklıkları nasıl geçer yeşil çay mucizesine tanık olun!

Yaş ilerledikçe ortaya çıkan kaz ayakları genelikle göz çevresinde ve dudak kenarı civarında oluşmaktadır. Kişinin daha yaşlı görünmesine neden olan bu çizgiler, kişinin mimikleri nedeniyle oluşmakta bir süre sonra da derinleşmeye başlamaktadır. Bu çizgileri yok etmek istiyorsanız size önereceğimiz bu yöntemleri mutlaka denemelisiniz.Peki kaz ayağı kırışıklıkları nasıl geçer? İşte kaz ayağı kırışıklıklarını geçiren doğal yöntemler! 

GÖZLERİNİZE PATATES KOYUN 

Son yıllarda ciltte oluşan leke tedavileri için patates dilimleri kullanılmaktadır. Patates dilimleri cilt lekelerine iyi gelmesinin yanı sıra aynı zamanda göz kenarında oluşan kırışıklıklara iyi gelmesiyle bilinmektedir. Yapmanız gereken tek şey patates dilimlerini gözlerinizin üzerinde 10 dakika bekletmeniz olacaktır. 

KAZ AYAĞI KIRIŞIKLIKLARINI YEŞİL ÇAYLA YOK EDİN 

Poşet yeşil çayları içtikten sonra çöpe atıyorsanız sakın atmayın. Demlenmiş yeşil çayın poşet kısmını buz dolabında biraz beklettikten sonra gözlerinizin üzerine koyun. Bu uygulama hem gözlerinizin rahatlamasını sağlayacaktır. Hem de göz etrafında oluşan kırışıklıkların yok edilmesini sağlayacaktır. 

SÜTÜN MUCİZESİNE TANIK OLUN 

Süt içerisinde bol miktarda protein bulunmaktadır. Bu da kırışıklıkların oluşmasına neden olan faktörleri ortadan kaldırmaktadır.Pamuk ya da beze biraz süt alın ve göz kenarlarına 10-15 dakika kadar sürün. Ilık su ile durulayabilirsiniz. Sütten daha fazla etki almak istiyorsanız içerisine 1 tatlı kaşığı bal veya badem yağı ekleyebilirsiniz.

Yorumlar