Kemal Ekmekçi kimdir Gizem Karaca bikinili pozu hamile mi

Gizem Karaca eşi Kemal Ekmekçi ile çıktıkları tatilde giydiği leopar desenli bikinisiyle verdiği poz sosyal medyada olay oldu? Kemal Ekmekçi kimdir?

Kemal Ekmekçi kimdir Gizem Karaca bikinili pozu hamile mi

Gizem Karaca'nın eşi Kemal Ekmekçi kimdir? Gizem Karaca Göcek'te demir attıkları yat da verdiği leopar desenli bikinili pozu sosyal medyayı salladı! Son zamanlarda  zararlı madde ticareti yapma suçundan hapis cezası alan Gizem Karaca eşi Kemal Ekmekçi ile kendilerini Görecek'deki sessiz sakin sulara attı. Yaşanan son olaylardan sonra bir süre ortalarda görünmeyen Gizem Karaca eşi Kemal Ekmekçi ile bol bol vakit geçiriyor ve tatil yapıyor. 

gizem karaca bikinii pozu

Güzel oyuncu Gizem Karaca, tatilde giydiği leopar desenli bikinisiyle doğru açıyı ayarlamak için yatın etrafında bir süre dolanarak verdiği pozlar olay oldu! Güzel oyuncu doğru açıyı ayarlamak için yaklaşık 1 saat uğraşması dikkatlerden kaçmadı. Son zamanlarda göz önünde olmak istemeyen Gizem Karaca, eşiyle çıktığı tatilde kanoya binerek yarım saat turladı. Ancak son zamanlarda aldığı kilolarıyla dikkatlerden kaçmayan Karaca akıllarda acaba sürpriz bir bebek bekleyip beklemediği merak konusu oldu.

gizem karaca bikinili pozu

GİZEM KARACA'NIN EŞİ KEMAL EKMEKÇİ KİMDİR?

Kemal Ekmekçi İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir'de yaşayan Kemal Ekmekçi aslen Rize Çamlıhemşin'li bir ailenin oğludur. Kemal Ekmekçi, güzel oyuncu Gizem Karaca ile ilişkisinin başlamasıyla daha çok göz önünde olmaya başladı. Uzun bir süre birliktelik yaşayan çift daha sonra görkemli bir düğün yaparak sonsuza kadar birbirlerine 'Evet' dediler. Kemal Ekmekçi, Bodrum ve Çeşme gibi tatil beldelerinin en popüler mekanlarından biri olan Tren Beach'lerin işletmeciliğini yapmaktadır.

Kemal Ekmekçi işletmeci olarak yaşamını sürdürmektedir. Bir şubesi de İstanbul'da yer alan ünlü Tren Club'lerin işletmecisi olarak çalışan Kemal Ekmekçi, genç yaşına rağmen iş hayatında hızlı yükselen iş adamlarından biridir.

gizem karaca kemal ekmekçioğlu

Yorumlar