Kilin saça faydaları nelerdir dökülen saçları yeniden çıkarıyor!

Kilin saça faydaları nelerdir? Kil maskesinin saça olan faydalarına inanamayacaksınız! İşte kilin saça olan mucizevi faydaları!

Kilin saça faydaları nelerdir dökülen saçları yeniden çıkarıyor!

Kilin saça olan faydaları nelerdir? Yüzyıllardır kadınların cilt bakımında kullandıkları kilin saç için de mucizeler yarattığını biliyor muydunuz? Kil saç yağlanmasından tutunda saç dökülmesine kadar birçok sorunun tedavisinde kullanılması için öneriliyor. Aktarlardan alacağınız kil ile saçlarını yumuşacık olacak ve pırıl pırıl parlayacak. İşte kilin bilinmeyen faydaları! 

DÖKÜLEN SAÇLARI YENİDEN ÇIKARDIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR 

Kil maskesi saç diplerini beslemesiyle bilinmektedir. Saç diplerini besleyen kilin seyrelen saçların tekrar çıkmasını azda olsa etki gösterdiği bilinmektedir. 

SAÇ DÖKÜLMESİNE İYİ GELİYOR 

Kil maskesi saçlarınızın gürleşmesini sağlayarak saç dökülme sorununuzu ortadan kaldıracaktır. Saç dökülmesi problemi yaşıyorsanız, mutlaka kil maskesini düzenli olarak saçınıza uygulamalısınız. Düzenl olarak uyguladığınız bu maske sonrasında saçlarınızın kısa süre içrisinde ne kadar gürleştiğini ve dökülmelerin ortadak kaldığını fak edeceksiniz. 

SAÇLARI TEMİZLİYOR 

Gün içerisinde çevresel etkilere, toz ve dumana maruz kalan saçlarımız çok çabuk kirlenmektedir. Kil ile saç bakımı yaparak saçlarınızı hem kirden arındırmış olursunuz hemde çevresel etkilerin saça zarar vermesini önlemiş olursunuz.

KİL MASKESİ İLE SAÇLARINIZ UZAYACAK 

Kil içeriğinde bulunan mineraller sayesinde saçlarınızın uzamasını da sağlayacaktır. Saçlarınızın güçlü olmasını istiyorsanız kısa süre içerisinde kırılıp kopmasını istemiyorsanız, dahası bir türlü uzamamasından şikayet ediyorsanız bu maskeyi mutlaka uygulamalısınız. 

KİL SAÇLARIN NEMLENMESİNİ SAĞLAMAKTADIR 

Saçlar zaman içersinde hava koşullarından dolayı kurumaktadı. Kuruyan saçlarda yıpranmakta ve kısa süre içerisinde kırılmaktadır. Kilin nemlendirici ve besleyici etkisi ile saçlarınız kısa sürede eski canlı ve nemli haline dönecektir. Kil yağlı saçların yağ dengesini sağlayarak saçtaki yağlanmayı yok eder. Kil saçlardaki yağlanmayı da yok etmektedir. Bu nedenle saçlarım sürekli yağlanıyor diye şikayet edenler için harika bir maskedir. 

Yorumlar