Kilo aldırmayan diyet yağ yapmayan kahve nasıl yapılır malzemeleri ve tarifi nelerdir?

Sağlık fit bir görünüm hiç yemek yeme alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz ancak bir türlü vazgeçemediğimiz kahve bütün diyet listelerini alt üst ediyor!

Kilo aldırmayan diyet yağ yapmayan kahve nasıl yapılır malzemeleri ve tarifi nelerdir?

Fazla kilolarımızdan kurtulmak isterken yemek yeme alışkanlıklarımızdan tutun bir çok şeye kadar bir çok şeyi değiştirebiliyoruz ancak ne olursa olsun 'Bir kahve?' denildiğinde akan sular duruyor! İşte bizde hem diyet listenizi bozmamanız hemde kahve sohbetlerinizden ve kahveden mahrum kalmamanız için sizlere kilo yapmayan yağ yapmayan diyet kahvenin tarifini hazırladık.

MALZEMELER; 1 su bardağı süt, 1 adet çubuk tarçın, 1 tatlı kaşığı gold veya klasik kahve
 
HAZIRLANIŞ; Yağ yakıcı kahve için kullanacağınız sütü mutlaka geceden hazırlamayı unutmayın. Geceden sütü ve çubuk tarçını küçük bir tencereye alıp kısık ateşte kaynatın. Bunu yapmanızın amacı, tarçının özlerini iyice süte bırakmasını sağlamaktır. Süt, bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan indirin ve sabaha kadar içinde tarçını da bırakıp bekletin.

 Yağ yakıcı kahvenizi içmek için en ideal saat akşamüstü 4 veya 5 saatleridir; çünkü bu saatlerde enerji düşer ve kişi akşam yemeğinde aşırı miktarda yemek ister. İşte, hem bunu önlemek hem de yağ yakımına katkı için saat 4 veya 5 gibi kahvenizi için. Kahveyi ise, geceden hazırladığınız tarçınlı sütü yeniden ısıtıp bir tatlı kaşığı kahve ekleyip karıştırarak yapın.

Yorumlar