Kilo vermeye yardımcı sebzeler nelerdir hangi besinler ağırlıklı olarak tüketilmelidir?

Fazla kilolardan kurtulmak sadece egzersizle değil tükettiğimiz besinler de etkilemektedir. İşte size fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı 4 yeşillik!

Kilo vermeye yardımcı sebzeler nelerdir hangi besinler ağırlıklı olarak tüketilmelidir?

Birçoğumuz fazla kilolarımızdan kurtulmak için birsürü besinlere para harcıyoruz! ancak bugün elmaelma.com okurları için vücuttaki fazla kiloları biran önce def etmek için evde uygun fiyatlı hem oldukça sağlıklı hemde sizi gün içerisinde uzun süre tok tutacak olan yeşillikleri biraraya getirdik. İşte derdinize derman olacak 4 yeşillik...

SALATALARIN VAZGEÇİLMEZİ 'ROKA'

Özellikle diyet listelerin vazgeçilmezi olan sebzeler arasında sıklıkla tüketilen rokanın kalorisi oldukça düşüktür. Kilo alır mıyım düşüncesi yaşamadan rahatlıkla tüketebilir aynı zamanda sağlıklı ve dengeli beslenmenizi sağlar. Aç kalma durumlarında oluşabilecek 

SALATALARIN VAZGEÇİLMEZİ 'MAYDANOZ'

Özellikle vücutta biriken yağlardan kurtulmanın alternatif yöntemlerinden biride maydonozdur. Oldukça hafif bir besin olan maydanozun üzerine bolca limon sıkarak tükettiğinizde kilo vermede oldukça etkili bir yoldur.

YOĞURTLU SALATALARIN VAZGEÇİLMEZİ 'DEREOTU'

diyet listelerinin bir diğer vazgeçilmez besinide dereotudur. Her ne kadar ağızda acı bir tat bıraksa bile çiğ olarak tüketildiğinde zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda içerisinde bol miktarda lif bulunduran deretotunu akşam yemeklerinden önce 1 yemek kaşığı kadar tükettiğinizde iştahınızın kesilmesini sağlayabilirsiniz.

TERE

Zayıflamaya yardımcı olan yeşilliklerden biride teredir. Özellikle kahvaltılara çok yakışan yeşillik, hücrelerin sağlıklı ve düzenli olarak çalışmasına yardımcı olmakdatır. Sindirim sistemini düzenlemede de oldukça yardımcı olan tere, kilo vermede de yardımcıdır.

Yorumlar 1 yorum