Kim Kardashian çıplak fotoğrafını paylaştı Kim Kardashian'ın vücudu parfüm şişesi oluyor

Kim Kardashian'ın çıplak fotoğraflarına hepimiz aşinayız. Bu kez ünlü yıldız çırılçıplak soyunup vücudunun bir örneğini çıkarttırdı çıplak fotoğraflarını da...

Kim Kardashian çıplak fotoğrafını paylaştı Kim Kardashian'ın vücudu parfüm şişesi oluyor

Kim Kardashian'ın vücudu onu var eden şey. Alışılagelmiş vücut tipinin dışında bir figürü olan ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın çıplak fotoğraflarına ise artık herkes alışık. İster evinde, ister özel çekimlerde Kim Kardashian çıplak fotoğraf vermekten çekinmeyen bir profil çiziyor. Son çalışması da benzer bir şeydi ancak bu kez bir parfüm şişesi için soyundu. Kendi adını taşıyan parfümü piyasaya çıkarmaya hazırlanan Kim Kardashian, çırılçıplak soyundu ve vücudunun şeklini çıkaran bir çamurun içine yattı. Kim Kardashian'ın vücudunun şeklini çıkaracak olan bu çamur kalıbın izinden yeni bir parfüm şişesi üretilecek ve Kim Kardashian'ın vücudunun izlerini taşıyacak.

Kim Kardashian'ın parfüm şişesi için soyunduğu o görüntü ünlü yıldızın Instagram hesabında yayınlandı. İşte o fotoğraf...

Kim Kardashian çıplak fotoğrafları

Ünlü yıldız paylaştığı bu fotoğrafın altına "Vücudumun bir kalıbını aldık ve bir parfüm şişesi yaptık. @kkwfragrance" notunu paylaştı. Kim Kardashian'ın çıplak fotoğrafı kısa sürede 2.5 milyondan fazla beğeni ve onbinlerce yorum aldı.

KIM KARDASHIAN'IN ÇIPLAK FOTOĞRAFI TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Kim Kardashian'ın çıplak fotoğrafını beğenenlerin yanı sıra ünlü yıldıza sert tepki gösteren takipçileri de oldu. Sürekli çırılçıplak fotoğraf paylaşmasını eleştiren takipçilerin tepkisi üzerine Kim Kardashian'ın yeni parfümünü boykot etmek için gruplar bile kurulmaya başlandı. 

Kim Kardashian çıplak fotoğrafları

Kim Kardashian daha önce de Paper dergisi için soyunmuştu. 

DEMET AKALIN BİLE İSYAN EDİP YORUM YAZMIŞTI

Kim Kardashian'ın daha önce yatak odasında çekilmiş bir çıplak fotoğrafını sosyal medyada paylaşması olay olmuştu. O dönem şarkıcı Demet Akalın bile Kardashian'ın fotoğrafına eleştiri yorumu yazmıştı. Akalın, "Sen annesin" demişti. 

Demet Akalın Kim Kardashian

 

Yorumlar